Annons

Annons

Jag har ingen chans att gubba till mig – det ser Felix till!

Dela
(0)

I höst är Sven-Bertil Taube, 77, aktuell både i biofilmen ”En enkel till Antibes” och i SVT:s stora dramasatsning ”Anno 1790”. Han säger själv att han håller sig alert tack vare sonen Felix, 17, och hustrun Mikaela!

Annons


– Det är oerhört spännande att i min ålder ha en ung son. Men jag förstår inte vem Felix brås på, jag kan varken spela tennis eller piano och var inte särskilt duktig i skolan. Jag är alldeles häpen, berättar Sven-Bertil i Hemmets Veckotidning nr 46.


Trots att han snart fyller 77 har han ett fullspäckat jobbschema. En stor förändring mot när han skrev sina memoarer för fyra år sedan. Då konstaterade han dystert att han inte längre hade något nytt att komma med…


– Det har onekligen skett en nytändning sedan dess. Det känns mycket bra att jag fortfarande får uppgifter. Det är viktigt för alla människor, säger han.


I veckans nummer berättar han också om sin stora familj och hur tiden har löst upp de knutar som funnits…


Foto: IBL


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…