Annons

Annons

Jag har gjort upp med mitt förflutna – och njuter av mina framgångar

Dela
(0)

Peter Jöback har gått från klarhet till klarhet på scenen och har som nybliven 40-åring en diger karriär bakom sig. Men att han nått dit han är idag är ingen slump. Han hade tidigt siktet inställt på en karriär som artist. Som tioåring anmälde han sig själv till audition som ett av barnen i musikalen Sound of Music.

Annons

– Mamma och pappa visste ingenting när de ringde från teatern och berättade att jag hade gått vidare till final, berättar Peter i Hemmets Veckotidning nummer 33.

Men allt har inte varit en dans på rosor för Peter, allra minst hans uppväxt. Han hade ett komplicerat förhållande med sin alkoholiserade far och flyttade hemifrån redan som 15-åring. Dessa upplevelser har han i vuxen ålder bearbetat i terapi.

– Jag har landat i mig själv som människa. Det här är jag, jag blev så här på grund av olika saker, och det är bra!

Läs mer om Peters nya utmaningar i senaste numret av Hemmets Veckotidning! Och missa honom inte i finalen av Allsång på Skansen den 16:e augusti!

Foto:Theresia Kölin


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…