Annons

Annons

Jag har alldeles för kort stubin och ibland blixtrar det till!

Dela
(0)

För sex år sedan blev hon känd över en natt. Efter tsunamikatastrofen i Thailand var Lottie Knutson den som fick politikerna att inse allvaret i situationen och handla. Idag är hon kvar på jobbet som informationschef på Fritidsresor och försöker få tiden att räcka till för sin stora familj, spännande resor och att bara ”sitta och gaffla” med kompisar över en fika.

Annons

Lottie är en människa som vågar säga vad hon tycker och tänker.

– Integritet är viktigt för mig. Men visst är det en kamp mellan att vara populär, smidig och diplomatisk och vara den som är motvalls och säger ifrån. Det är inte alltid populärt med sanningssägare!

Hon är gift med journalisten Mats Knutson och de har fyra barn i åldrarna 4 till 19 år tillsammans. Hon beskriver sig som en engagerad och sträng mamma.

– Jag har alldeles för kort stubin och har man tonåringar blixtrar det till. Min ena dotter har sagt att jag är snäll men arg.

När Lottie är ledig vill hon vara just det: ledig.

– Att bara vara betyder mycket för mig. Jag ställer inte upp på det där racet med perfekt och nyrenoverat hem, massor av aktiviteter och piffiga finmiddagar. Det går bara bort. Jag gillar att grilla korv i trädgården och är hämtmats-drottning!

Läs mer om Lottie Knutson i Hemmets Veckotidning nummer 21!

Foto: Theresia KöhlinLäs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…