Annons

Annons

Jag hade en okänd faster – i min egen hemstad!

Dela
(0)

 

Ann-Katrin Jansson hade alltid undrat över vem hennes pappa var. ”En prins” var allt hennes mamma ville säga. Och när hennes mamma dog trodde Ann-Katrin att hon tog hemligheten med sig i graven. Men så en dag kom ett brev…

Annons

 

Det visade sig att hennes pappa hade avlidit och som en av hans döttrar kallades Ann-Katrin till bouppteckningsmöte. Hon hade alltså okänd släkt i Östersund, och det bästa: hennes pappas syster Berit, 81 år, bodde i hennes egen hemstad Göteborg!

 

– En faster var bingo för mig. Äldre släktingar har jag verkligen saknat. Och vem kan veta mer om min pappa än hans egen syster? berättar Ann-Katrin i Hemmets Veckotidning nr 12.

 

Ann-Katrin och Berit fann varandra direkt och har idag mycket glädje av varandra. Läs hela historien i senaste numret av Hemmets Veckotidning!

 

Foto: Leif Boström


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…