Annons

Annons

Jag får lika mycket uppmärksamhet för Dante som för OS-guldet!

Dela
(0)

Skidskytten Björn Ferry och armbryterskan Heidi Andersson njuter i fulla drag av livet som nyblivna föräldrar till lille Dante. Han föddes den 19 juli i Lycksele och huserar sedan dess lyckligt tillsammans med föräldrarna i Storuman. Men att få barn kommer inte hindra Björn och Heidi från att utöva sina yrken och passioner i livet: sina olika idrottsgrenar.

Annons

– Jag vill träna för att jag mår bra av det och när jag mår bra är jag en bra förälder, säger Heidi i Hemmets Veckotidning nummer 41.

Båda makarna kommer från Storuman, Björn från tätorten och Heidi från byn Ensamheten strax utanför. Därmed har de föräldrar och släktingar nära, och dessa rycker mer än gärna in och hjälper till med den lille.

– Det finns alltid någon som vill vara barnvakt, säger Heidi.

Björn har redan börjat fundera över sin sons framtida yrkesval:

– Många frågar om Dante är en ny skidskytt. Nja, säger jag, han får hellre bli armbrytare. Eller ännu hellre en skogsman, säger Björn och ler.

Foto: Patrick Trädgårdh


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…