Annons

Annons

Jag blev mormor tre gånger på en vecka!

Dela
(0)

De tre systrarna tisslade och tasslade på olika håll. De som annars pratade med mamma Bey-Britt om allt slöt sig plötsligt som musslor. Till slut avslöjades dock den stora hemligheten – som visade sig vara tre…

Annons

I Hemmets Veckotidning nr 22 berättar vi om hur det gick till när Bey-Britt Granquist i Haninge blev mormor tre gånger på en vecka. Allt började med att lillasyster Josefine (i mitten på stora bilden) avslöjade sin nyhet som en morsdagspresent till mamma Bey-Britt, som fick lova att inte berätta det för någon.

– Jag avslöjade det först när jag var i åttonde veckan. Jag hade varit riktigt dålig ända sedan första veckorna av graviditeten då jag rasade fjorton kilo i vikt, kräktes dygnet runt, blev uttorkad och fick en infektion i njurarna och under en tid var inlagd på Södersjukhuset. Jag måste ju helt enkelt berätta vad jag hade för fel, säger Josefine som också är mamma till 2-åriga Wilma.

Så småningom ringde hon också till storasyster Sandra (till höger på stora bilden) som då bodde på Island med sin isländske man Halli och deras son Fridrik. Sandra gratulerade utan att avslöja att också hon var gravid i andra månaden.
– Jag fick göra allt för att hålla igen, ville bara gapskratta. Men jag ville att Fridrik skulle vara den som kom med nyheten. Han ville jättegärna berätta för sin mormor.
Så Sandra sa inte ett ord till sin syster om att något hade börjat växa också i hennes mage. En vecka senare ringde mellansystern Sofia (till vänster på stora bilden) och avslöjade att hon också var med barn…
– Då kunde jag inte hålla mig längre, skrattar Sandra. Men Sofia fick lova att absolut inte säga något.

På julafton i fjol visade de tre systrarna upp sina stora magar och en dryg vecka senare var det dags…och mormor Bey-Britt fick bråda dagar!

Läs hela artikeln i veckans nummer!

Foto: Stefan Nilsson, privat


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…