Annons

Annons

Jag är trött på att alla vill dansa med min sambo!

Dela
(0)

RELATIONER. Jag har problem med min dansande sambo och hans kvinnliga vänner. De behandlar mig som luft och lägger till exempel på om jag svarar då de ringer. Och förra året kom drygt 30 vykort till honom från kvinnor som skrev ”Tack för dansen” etc. Nu börjar det dyka upp vykort igen. Jag vill ställa dem mot väggen och fråga vad de håller på med, det finns ju faktiskt andra kavaljerer som inte har ett stadigt förhållande! Men min sambo vill inte det eftersom han känner sig smickrad över att han är populär på dansgolvet. Men för mig är det en tagg i hjärtat. Någon enstaka gång har jag varit med på danserna, mitt arbete gör nämligen att jag inte kan så ofta, men då fikade vi inte ens tillsammans. Det är inte heller lätt för mig att gå fram och hälsa på damerna eftersom jag inte känner dem till utseendet. Nu har jag hört att de vill ha med min sambo på dans igen, men de frågar inte om jag vill åka med. Jag är så trött på detta!
Osynlig sambo

Jag förstår att du är trött på att det kommer massor av vykort till din man från andra kvinnor. Men jag är inte helt säker på att du ska lägga din ilska och frustration på dem. De kanske faktiskt inte känner till att din sambo är singel och då inte förstår att de gör någonting tokigt. I stället är det din sambo du måste tala ut med. Jag tycker inte att det är okej att han går ut och låter sig uppvaktas utan att markera att han lever med dig. Det är klart att han är smickrad över uppvaktningen och det är bra att han utövar sitt dansintresse. Men han bör vara mycket tydlig mot de kvinnor han dansar med att han är sambo och inte är intresserad av dem på något annat sätt än som danspartner.
Det är bra att ge varandra frihet att kunna vara ute på egen hand, men då ska man förvalta det på ett bra sätt och visa respekt mot varandra. Säg till din sambo att du inte accepterar detta och att han får vara tydlig och be kvinnorna att respektera hans förhållande genom att inte ringa eller skriva. Om han verkligen älskar dig bör han ändra sig så att han inte sårar dig och ger dig taggar i hjärtat.

Annons

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…