Annons

Annons

Jag är rädd att min kompis ska ta min kille

Dela
(0)

RELATIONER. Jag har ett problem som kanske är lite konstigt, men det är jobbigt för mig. Jag och en kompis är två singeltjejer som gillar att vara ute och träffa killar och dansa och ha kul. Ingen av oss är 25 år ännu. Jag träffade min kompis för ett par år sedan och har haft mycket kul med henne. Men nu har jag märkt att hon verkar tävla med mig om killar. Om jag säger något om en kille som jag tycker är snygg så är hon alltid där och flirtar med honom. Och om jag dansat några gånger med någon och säger att han verkar trevlig så ”tar hon över” honom också. Det känns så tråkigt och tänk om jag skulle råka träffa någon som jag blir kär i och som börjar betyda lite mer för mig. Ska jag då vara rädd att hon kommer och tar honom? Jag vill inte alltid vara singel och vill ha henne som vän, men vågar jag det?
Rivalen
Det låter tråkigt med din väninna som tycks tävla med dig om killarna. Det är inte okej och självklart undrar du vad som händer den dagen då du verkligen träffar någon du tycker om. Du ska absolut prata med henne om det här och berätta hur du tänker och känner. Det är lika bra att du gör det nu innan det blir allvar, så märker du hur hon reagerar och att hon förstår hur du menar och slutar med sitt beteende. Självklart ska du försöka ha henne kvar som vän eftersom ni tycker om varandra och har kul ihop. Men som vänner måste man också kunna förstå och respektera varandra. Om det skulle vara så att hon inte slutar så har hon förmodligen något problem med sig själv och då bör du vara lite försiktig. Då kan det mycket väl vara så att hon försöker konkurrera ut dig den dagen du möter någon som du verkligen vill ha och då blir det inte kul. Så ta upp detta med henne nu.

Annons

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…