Annons

Annons

Jag är nyfiken och envis – självklart har det hjälpt mig!

Dela
(0)

 

Lena Maria Klingvall, 42 år, gick rakt genom rutan och gjorde ett starkt intryck på TV-publiken när hon var gäst i ”Här är ditt liv”  tidigare i höst. Hennes livshistoria både berör och imponerar. Hon föddes utan armar och med vänster ben hälften så långt som ett normalt ben, och har gjort en fantastisk karriär som tävlingssimmare, sångerska, konstnär, författare och föreläsare.

Annons

 

– Kändisskapet är meningsfullt om jag kan inspirera andra att ta vara på sina talanger, säger Lena Maria när vår reporter träffar henne hemma i Jönköping.

I Asien är Lena Maria sedan flera år en älskad artist som dessutom gjort mycket för att förändra synen på funktionshindrade.  Hon har gett ut 50 skivor och nyligen kom hennes tredje bok ”Våga drömma”.

 

– Jag fick en chans och tog den. Jag brukar svara ja när jag får frågan att prova något nytt. På det viset har jag nog varit modig här i livet, säger Lena Maria i Hemmets Veckotidning nr 46.

 

Foto: Jan-Erik Ejenstam


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…