Annons

Annons

Italienska kycklingrullader till buffén

Trevlig bufférätt där kycklingrulladerna fylls med tomatpesto och salami. Tomatpeston köper du färdig på burk.

Dela
(0)

Kycklingrullader

800 g tunt skuren kycklingfilé
smör & olivolja till stekning

Fyllning
3 msk tomatpesto
100 g salami
1 dl finhackad basilika
salt och peppar

Annons

Örtolja
1 knippa slätbladig persilja
1 dl hackad basilika
1 vitlöksklyfta
½ dl olivolja
salt

 

Gör så här

1. Lägg ut kycklingskivorna på en skärbräda.

2. Fyllning: Bred tomatpesto på kycklingen. Strimla salamin. Strö den och basilika över kycklingen och peston. Rulla samman och fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar runtom.

Gilla Hemmets på Facebook

3. Stek i smör blandat med olivolja tills kycklingen är genomstekt.

4. Örtolja: Mixa samman ingredienserna. Smaka av örtoljan med salt.

5. Skär upp kycklingen i 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna på ett uppläggningsfat och ringla över örtoljan.

 

Läs mer

Sommarens godaste buffé

Räkcrostini

Lyxig cheddarostkräm

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…