Annons

Annons

Invägd på riktigt

Dela
(0)

 

Det här är jag, chefredaktör Pia, på vågen på Viktväktarna i Lund. Vågen visade på 1 hg mer än när vi vägde in oss tillsammans på redaktionen i måndags. Men snälla Anci som ledde mötet förklarade att man alltid väger lite mer på kvällen.
Känner mig nöjd, glad och lugn – det här kommer att gå vägen! Om jag bara gör som Anci säger och som det står i alla broschyrer kommer jag i mina gamla kläder om inte allt för länge.

Annons

Dessutom träffade jag två trevliga grannar på mötet, en hade gått ner sina önskade tio kilo.
– Det var inte ens svårt, sa hon.
Mötet var jättetrevligt, Anci var peppande och förstående och inte ett dugg moraliserande. Alla vi som satt där har också suttit i köket kvällstid och stoppat oss fulla med onödiga mackor (ack så goda…). Eller ätit godis för att ens orka handla middag.
Min utmaning är att lära mig äta frukost och att äta rätt när livet är stressigt och jag är ute på resa. Att göra bra matval. Det ska Viktväktarna hjälpa mig med och Stina och Monika peppa mig till.
Storhandlade på vägen hem, sen blev det en sen middag, 2-äggsomelett med tomater och kräftstjärtar. Nu ska jag lära mig hur många points det är.
Startvikt: 75,4
Delmålsvikt: 71,6 (5 procent)
Sedan får vi se, men visst vill jag ner lite under 70!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…