Annons

Annons

Inled måltiden med en lyxig förrätt!

Dela
(0)

Räkentré

Om du vill lyxa till det ännu mer kan du även ha i lite kräftstjärtar.

Festlig räkentré

4 port

8 blad romansallad el isbergssallad

1 dl crème fraiche

½ dl hackad gräslök

2 msk riven färsk pepparrot

Annons

250 g skalade räkor

1 citron

Gör så här

1. Lägg salladsbladen på fyra tallrikar. Blanda crème fraiche, gräslök och pepparrot.

2. Fördela krämen på salladsbladen, strö över räkorna.

3. Riv lite citronskal över räkorna. Skär sedan citronen i klyftor och lägg en klyfta på varje tallrik. Garnera ev med gräslök och riven pepparrot.

Av Janet Gustavsson  Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…