Annons

Annons

Hurra – jag hann!

Dela
(0)

Jag hann hem till mina vitsippor! Fick se dem i full blom. Är så glad att vara tillbaka i Sverige just till sköna maj! Vill njuta av allt det vackra som händer i naturen denna fantastiska månad och det kan jag ju göra nu när jag är ledig! I veckan var det dags för årets första utflykt till stugan och visst var jag lite spänd på vad jag skulle hitta… Skulle jag hinna? Eller var dom utblommade? Nej då – mina vitsippor vid stugknuten lyste vackert välkomnande. Så glad jag blev!  En och annan scilla och vårlök hade också vågat sig upp! Nu är det vår – på riktigt! Vinterstormarna har fällt en gammal tall på tomten och den har ryckts upp med en riktig rotvälta så där är något att ta hand om i sommar… Vilka otroliga naturkrafter som kan lyfta ett helt träd!

Annons


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…