Annons

Annons

Hur träffar jag en kille?

Dela
(0)

RELATIONER. Jag är en tjej som är 32 år och aldrig har haft någon kille. Jag vill väldigt gärna träffa någon att bli ihop med, men jag vet inte hur jag ska göra. Jag har varit mycket sjuk och är fortfarande sjuk och kan inte jobba. Jag har äntligen fått en egen lägenhet, förut bodde jag hos mina föräldrar. De är snälla men lite gammaldags och jag kan inte träffa en kille om jag bara bor hemma. Jag tänker mycket på det här och blir lite rädd att jag kanske aldrig kommer att träffa någon. Jag vill inte heller ha vem som helst utan en snäll kille som är trevlig. Var kan jag hitta en sådan kille? Jag har en del tjejkompisar och har trevligt med dem, men jag vill gärna ha en pojkvän också.
L

Tyvärr är det inte så lätt att hitta en kille på beställning. Ibland kan man få vänta länge innan det dyker upp någon som man tycker att det känns bra med. Det är bra att du vet att du vill ha en kille som är snäll emot dig. Det är viktigt. Jag håller med dig om att det är bra för dig att ha en egen lägenhet om du träffar någon. Det kan vara svårt att ta hem pojkvänner till dina föräldrar.
Jag brukar säga att det är bra att vara ute på ställen där man träffar människor och inte sitter hemma och bara väntar. Försök hitta på saker med dina vänner och gör saker där ni träffar andra. Nuförtiden är det också väldigt vanligt att träffa någon genom olika dejtingsidor på nätet. Där kan man fylla i sina egna intressen och vad man vill träffa för typ av kille. Det kanske vore något för dig att prova. Se bara till att vara försiktig när du träffar nya killar och gör det gärna tillsammans med andra de första gångerna.

Annons

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…