Annons

Annons

Mår du inte bra? Fråga doktorn!

Dela
(0)

Fråga vår husläkare

Är du trött? Har du ont i knäna? Eller kliar det kanske i din hals? Har du fått en diagnos men förstår inte riktigt vad den innebär? Inga problem! Vår husläkare Michael Seipel hjälper dig! Här har vi samlat några av era vanligaste frågor till honom:

Annons

 

Kan man förebygga artros?

Jag har läst att cirka 800 000 svenskar har problem med artros. Vad beror detta på? Och har du några tips som kan förebygga artros?

Klicka här för att läsa husläkarens svar.

 

Varför tappar jag så mycket hår?

Jag är en kvinna som är 48 år gammal och som gärna skulle vilja ha en förklaring till varför jag plötsligt har börjat tappa så mycket hår. Jag märker det i duschsilen och när jag borstar håret. Det kommer massor av hår – men ännu syns inget på huvudet….

Klicka här för att läsa husläkarens svar. 

 

Varför har jag ont i benhinnorna?

Jag är en kvinna som gillar att jogga. Men jag får så fruktansvärt ont i mina benhinnor! Varför får jag det? Och är det farligt?

Klicka här för att läsa husläkarens svar. 

 

Jag har ont i magen, rapar och mår illa

Hur ställs egentligen diagnosen IBS? Genom prover? Jag gjorde en koloskopi för ett halvår sedan och den var bra. Kan något ha förändrats sedan dess? Mitt illamående och mina rapningar finns nämligen fortfarande kvar, liksom mitt magont!

Klicka här för att läsa husläkarens svar. 

 

Var kan jag få hjälp?

Jag är 80 år gammal, har förmaksflimmer, har haft åtta proppar i lungorna och höger hjärtdel är förtjockad. Sökte hjälp på vårdcentralen hösten 2013 för att jag kände mig sjuk. Blev skickad vidare till akuten på sjukhuset. Där fick jag behandling med syrgas och en spruta i armen. Sedan fick jag åka hem med orden ”detta ska din vårdcentral klara av”. […] Vart vänder man sig för att få hjälp?

Klicka här för att se husläkarens svar. 

 

Vill du ställa en egen fråga till husläkaren? Gör det här!

Här hittar du fler frågor och svar

 

Husläkaren Michael Seipel


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…