Annons

Annons

Stort horoskop – så blir din höst

Nyfiken på vad hösten för med sig? Hemmets astrolog ger råd om kärlek, ekonomi, arbete och fritid i höstens stora horoskop. Läs och se vad som väntar för just ditt stjärntecken!

Dela
(2)

Hösthoroskop 2017

Nyfiken på din höst? Kolla in ditt horoskop! Bild: IBL

Väduren

Kärlek: Lyssna till ditt hjärta, de kommande månaderna får du möjlighet att gå från känslor till handling. På sensommaren och hösten sänker det sig en skön ro runt dig. Här får du möjlighet att få allt på plats i tankarna.

Annons

Ekonomi: Årets sista månader kommer du att spara en hel del pengar. Det betyder inte att dina närmaste inte får julklappar, bara att de blir mer praktiska.

Jobb och fritid: Det blir en tid för dig att utveckla dina talanger. Finns det möjligheter på jobbet nu så satsa!

Motto: Tro på dig själv!

 

Oxen

Kärlek: I slutet av året finns det anledning att vara optimistisk. Nu kommer Venus och Mars att sända dig de bästa tänkbara energierna för kärlek. Detta är också en tid att ta nya initiativ.

Ekonomi: Nu är det tid att luta dig tillbaka och njuta av de goda val du gjort tidigare i år. I december är det också läge att göra goda investeringar ihop med en annan person.

Jobb och fritid: Du har medvind när det gäller relationer, och det här är en superperiod för dig att ta upp kontakten med gamla vänner.

Motto: Gör något nytt!

 

Tvillingarna

Kärlek: Sensommaren bjuder på avslut, hösten på nystart. Du  kommer att märka att du haft en tung tid, men å andra sidan har du fått problem ur världen.

Ekonomi: Här finns goda förutsättningar för samarbete och nya möjligheter. Du kommer att behöva tänka över vad du vill med framtiden. Ekonomin är stabil.

Jobb och fritid: Lägg ifrån dig ansvaret för hemmet! Du tar gärna hand om allt, men är det det du ska? Se upp – här finns risk för att du tar ansvar överallt. Lita på andra!

Motto: Du kan göra det du vill!

 

Kräftan

Kärlek: Med den handlingskraftiga planeten Mars i ditt stjärntecken första delen av hösten är det speciellt viktigt att vara uppmärksam på att inte ta i för mycket. Du vill mycket, helst allt på en gång. Men spara på krutet.

Ekonomi: Nu kan du tillåta dig att köpa något läckert till dig själv. Mot slutet av hösten har du bra koll på din ekonomi – det har skapat tillväxt!

Jobb och fritid: I slutet av året får du kritik för dina åsikter. Det är frustrerande, men lita på din egen känsla.

Motto: Ta en dag i taget.

 

Lejonet

Kärlek: Du får en inbjudan till en begivenhet där du träffar en speciell person. Framåt jul kommer du att märka att året som helhet har gagnat dig på flera sätt. Du får flera överraskningar månaderna före nyår.

Ekonomi: Du har insett att lite också är bra, och något som du inte tidigare har satt särskilt mycket pris på har fått stort värde. Årets sista månader skapar mer stabilitet i din ekonomi.

Jobb och fritid: Du är mer sparsam med din tid än vanligt. Du är duktig på att separera arbetstid och fritid, du behöver fritiden.

Motto: Ta vara på tiden.

 

Jungfrun

Kärlek: Du är redo att ta en chans. Venus står positivt i förhållande till ditt stjärntecken i både september och oktober, och det finns god anledning att se ljust på utvecklingen av kärlekslivet.

Ekonomi: Något skapar ebb i kassan och nu är det klokt att tänka noga efter vad du använder dina pengar till. Gör kloka investeringar.

Jobb och fritid: Under årets sista månader är du eftertänksam och det ger utgångspunkt för flera förtroliga samtal. Du är fysiskt starkare än på länge. Tid för beslut!

Motto: Utforska dina möjligheter.

 

Vågen

Kärlek: Mot slutet av året står Jupiter i opposition till överraskningarnas planet Uranus. Oro och oväntade händelser väntar. Det behöver inte vara negativt, det kan vara det som behövs för att skaka dig ur vardagslunken.

Ekonomi: Mot slutet av året kommer pengaplaneten Venus med en oväntad utgift. Det ger utgångspunkt för att hitta nya värden i ditt liv.

Jobb och fritid: Under hösten sker det förändringar i samband med din arbetssituation. Oavsett om de kommer utifrån eller som en följd av dina egna val så är tiden inne för stora och radikala förändringar.

Motto: Förbered dig på nya steg.

 

Skorpionen

Kärlek: Under hösten kommer du att känna ett stort lugn. Allt är som det ska vara. Mot slutet av året finns det romantiska strömningar i luften.

Ekonomi: Under sensommaren har du använt för mycket pengar. I gengäld är du kreativ och hittar nya vägar. Dina drömmar handlar om pengar eller annat som har värde för dig, och har du en dröm att förverkliga är hösten en tid när du kan skapa ekonomiska värden.

Jobb och fritid: Du har inte lust att använda tiden till jobb eller plikter, utan till att vara tillsammans med vänner som betyder något för dig.

Motto: Du skapar ditt eget liv.

 

Skytten

Kärlek: Under hösten och fram till slutet av året kan du räkna med mycket positiv påverkan från de tre stora planeterna. Det är viktigt med nya steg och initiativ!

Ekonomi: Det här kan bli en tid när din ekonomi gagnas. Det är ingen dålig idé att sälja något som kan ge dig ekonomisk vinst.

Jobb och fritid: Detta blir en höst när du gör upp med något gammalt. Något som länge har tyngt dig släpper äntligen taget. När året är till ända kommer du att märka att saker har förändrats omkring dig.

Motto: Ta livet som det kommer.

 

Stenbocken

Kärlek: Din starka känsla för rättvisa står inför en prövning den här hösten. Du bör överlåta andras problem till dem själva. Det är du själv som ska växa! Var öppen för vad andra kan ge dig.

Ekonomi: Det viktiga är att du är medveten om din ekonomi och att du sätter dig mer in i vilka värderingar du har. I höst är du till och med redo att gå ner i lön för att du värdesätter annat mer.

Jobb och fritid: Resor, språk och utlandet är alltid intressant, särskilt sista delen av året.

Motto: Var vaken.

 

Fiskarna

Kärlek: Under sensommaren har du företagit dig något som överraskat din omgivning. Det ger dig de resultat du önskar dig och också några höstmånader som du stortrivs med.

Ekonomi: Det är en bra tid att få ordning på den personliga ekonomin. Det ger dig inte bara överblick, du får också goda idéer. Det viktiga är att du gör något av dem!

Jobb och fritid: Det är en fin period att göra något som kan berika ditt yrkesliv. Det är en bra tid för all slags kommunikation samt för kontrakt, ansökningar och så vidare. Tänk nytt!

Motto: Gör det du har lust till.

 

Vattumannen

Kärlek: Det handlar om att skapa inre ro och därmed kanske komma fram till att du redan har det mest värdefulla i ditt liv. Du kommer att se tillbaka på ett år då det har skett många goda saker för dig.

Ekonomi: Du begränsar dig inte när det gäller att använda pengar på dig själv, till något som faktiskt kan berika både själen och efterhand plånboken. Du investerar i ny teknik.

Jobb och fritid: Uranus ger dig en knuff framöver. Vänner hjälper till med en praktisk uppgift. Det väntar överraskningar.

Motto: Kom ihåg att räkna till tio!

 

Text: Lejla Lindholm Christensen och Aller förlag

Illustration: IBL

 

Vill du läsa ditt veckohoroskop? Klicka här!

horoskop

Unikt erbjudande till Hemmets läsare: Fynda Mannerström-gryta!

Nu har du chansen att köpa en fantastiskt fin gryta från Mannerström direkt från Hemmets! Grytan har fantastisk värmeledningsförmåga och hållbarhet och passar alla spisar.

Läs mer och beställ direkt


Läs mer om:

Dela
(2)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…