Annons

Annons

Horoskop 2018 – Så blir din sommar!

Nyfiken på hur din sommar blir med kärlek, ekonomi, hälsa och nöjen? Astrologen Brian Teglgaard berättar hur det ser ut för ditt stjärntecken i vårt stora sommarhoroskop 2018!

Dela
(541)

Stort sommarhoroskop 2018

Horoskop för sommaren 2018

Vad väntar dig i sommar? Foto: IBL

Väduren

Allmänt
Även om du kan vara spontan, mår du bra av att planera din semester så du vet vad som ska hända och vart du ska åka. I slutet av augusti är du inte speciellt spontan och planerar inte heller något. Det betyder inte att du inte har semester, men att du för en gång skull kan du ha semester utan att ha gjort upp några stora planer. Det kan också hända att du engagerar och förpliktigar dig i ett sällskap som gör att du kan vara ledig först i slutet av augusti. När du ska välja vart semestern ska gå, kan du hamna i ett dilemma om du ska välja någonstans du redan varit, eller något helt nytt. Tvekar du för länge kan det bli så att ditt resesällskap som väljer åt dig.

Annons

Ekonomi och arbete
Det ser ut som att du, med gott samvete, kan hålla lite låg profil på jobbet och kanske också ta en längre semester än vad du brukar göra. Detta kan du göra utan att få dåligt samvete eftersom du la ut hårt i början av året och därför har goodwill på kontot, eller kan ta ut kompledighet utöver din semester. Från slutet av juni till slutet av augusti har du lägre energi och du kan med fördel lägga din semester här.

Ambitionerna på jobbet är intakt och du både kan och vill något. Det är också möjligt att din insats kan ge högre lön eller en bonus. På det stora hela har du en god ekonomi som ger lite extra pengar i budgeten. En större investering kan också dyka upp, men var försiktig om du ska låna pengar.

Hem och familj
Det är nästan allt annat än just familjen som upptar din sommar, därför ska du så långt som det är möjligt vara med dem där hemma när det finns tid för det. Det kan hända att ni talar om den gemenskap du har förpliktigat dig till. Bara du har uppbackning i det du gör på hemmaplan, behöver det inte vara ett störselmoment. Från mitten av augusti kan du ge mer av din tid till familjen igen. Ditt hem kan också till viss del förändras eller byggas om, men det är inte säkert att det upptar dig nämnvärt. Det kan få bero under semestern.

Kärlek
Arbete eller ej, så kan du vara mer frånvarande under sommaren än vad du brukar vara och kanske mer än vad din partner uppskattar. Du bör därför vara extra uppmärksam på att vara närvarande när du har möjlighet. Du kan visa din kärlek på snabba och överraskande sätt och du kan vara glad för att din partner inte håller dig i ett kort koppel.

Om du inte har en partner kan du leta efter en i dina vänkretsar. Men det kan också hända att du inte aktivt söker efter kärleken – säkert eftersom ditt sociala behov redan är tillfredsställt.

Hälsa och välbefinnande
Din hälsa bekymrar dig inte under sommaren, speciellt inte om du kommer ihåg att slå av på tempot under slutet av juni till slutet av augusti. Gör du inte kan du lätt komma att ta dig för mer än du mäktar med, vilket kan leda till att du hamnar i några stressande situationer. Så, kom ihåg att sommarsemester betyder paus! Ska du göra något bra för dig själv, så är du mer benägen nu än annars att lägga pengar på kosttillskott och alternativa hälsometoder.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir vädurens 2018 – enligt astrologen

Oxen

Allmänt
Du kan se fram emot en sommar med helt nya upplevelser, oavsett om du kommer ut och reser eller inte. Men ditt behov av, och lust att, uppleva något nytt talar för att du kommer utanför landets gränser. Det har hänt mycket under våren och du har många bollar i luften, det kan därför vara så att början av augusti är bäst för dig. Tiden här är bäst lämpad för en utlandsvistelse. Semestern behöver dock ha ett mål och det kan du kombinera genom att lära dig något nytt, men kanske också genom att delta i en gemenskap som intresserar dig och som har en hobbyinriktning.

Ekonomi och arbete
Det har hänt nya saker på ditt jobb och det ha ändrats redan i maj. Det är fortfarande så nytt att du ännu inte riktigt känner dig hemma. Du kan behöva använda lite extra tid för att sätta dig in i allt det nya. Fortbildning eller annan uppgradering av dina kunskaper kan bli aktuellt. Från slutet av juli kan det bli lite lugnare i din jobbsituation och antingen har arbetsplatsen, eller du, semester för kraven sänks.

När det gäller din ekonomi blir det inte så stora förändringar. Om du är i ett förhållande kan intäkterna öka, men det är i så fall för att din partner får mer pengar. Det är något på gång i er gemensamma ekonomi och det kan betyda att ni kan skämma bort er själva på sommarsemestern.

Hem och familj
Även om sommaren högst sannolikt innehåller en resa är det också en bra idé att satsa på hemmalivet. Det är här ni kommer varandra nära och får pratat ihop er. Speciellt från den 26 juli till den 19 augusti kan du få en fin tid där familjen är samlad. Det kan vara din partner som tar initiativet till detta. Även om du gärna vill ha en viss kontroll över det som händer, och när, behöver du försöka släppa på den. Det visar sig att spontana besök och folk som kommer och går hemma, fungerar alldeles utmärkt. Undvik att göra hemmarenoveringar under semestern. Du har varken tålamodet eller handlaget så det är dömt att misslyckas.

Kärlek
Din partner och du kan ha olika behov, men om ni bara pratar med varandra behöver det inte vålla några problem utan du kan se din partner som ett stort stöd. Speciellt efter den 10 juli kan du märka att din partner har mer energi och ett gott humör som smittar av sig – det bådar gott för sommaren! Ditt behov går mer i riktning mot större frihet och den behöver du definiera och sätta ord på. Fram till början av augusti kan du vara lite av en rebell och det är inte så din partner är van vid att se dig. Början av augusti är speciellt kärleksfull.

Hälsa och välbefinnande
Speciellt från våren har du mycket att göra och det är inte säkert att nyttig mat och fokus på din hälsa är något som du tänkt speciellt mycket på. Om du känner att stressen kommer smygande bör du reagera. Efter den 7 augusti är faran över, och du är också mycket mer uppmärksam på vad din kropp försöker säga dig. I slutet av augusti kan du bestämma dig för omläggningar i din kost och livsstil.

Läs också: Så inreder du hemmet – enligt ditt stjärntecken

Läs också: Så blir oxens 2018 – enligt astrologen

Tvillingarna

Allmänt
Du kan se fram emot en bra och energisk början på sommaren. Maj och juni är vanligtvis din tid, då befinner sig solen i ditt tecken och ger dig mer vitalitet. I år är det andra goda energier som tillför livslust och glädje i vardagen och i livet generellt. Fram till den 26 juli trivs du med att ha många bollar i luften, men härifrån och fram till den 19 augusti är det bättre att koppla av, det är alltså en perfekt tid att planera semestern. Resor kommer som alltid att locka dig, och det är redan från mitten av maj och till mitten av november. Det är alltså mycket sannolikt att du kommer ut på en resa, även om det blir förskjutet från sommaren.

Ekonomi och arbete
Du har väldigt mycket att göra på jobbet ända fram till slutet av juli. Den intensiva perioden börjar redan på våren, och först under sommaren drivs du av intresse och lust för det du arbetar med. Arbetsglädjen håller också i sig större delen av augusti, men du bör vara försiktig med att inte sätta igång för mycket nytt; det är bäst att fullfölja det du har satt igång. Du kan också förbereda nya projekt.

När det är lusten som driver arbetet, brukar lönen hänga med, och det är precis vad som händer. Din ekonomi är bra och kan bli ännu bättre under sommaren och sensommaren. Du kan också överraskas av pengar som du inte hade räknat med.

Hem och familj
Du värnar om att förbereda och effektivisera din vardag, även om det främst handlar om rytmen kan det också ha med ditt boende att göra. Händig som du är kan du fixa små projekt och det är något som du gärna lägger semestern på – speciellt om du kan få grannen, eller någon annan, att ge dig en hjälpande hand. Större projekt kring ditt boende, eller önskan om något helt nytt, kan också dyka upp under våren och dessa kan du realisera under sommaren, men om det inte har kommit igång innan början av augusti skjuter du upp planerna. Umgänget med familjen blomstrar i augusti, också om ni är ute och reser tillsammans.

Kärlek
I förhållandet har ni lätt att hitta gemensamma värden, men också att enas om nya projekt och intressen som gagnar ert förhållande. Även om speciellt din juni månad är intensiv, kommer du ihåg att ge din partner uppmärksamhet. Du vet att det du ger, det får du tillbaka! Fram till den 10 juli har din partner också sitt eget att se till, men efter detta får ni mer tid tillsammans.

Tvillingen som är singel har stora drömmar och önskemål om kärlek, men arbete och andra hinder gör det svårt att realisera dessa. Dagar med chans at hitta kärlek kan finnas i början av juni och dagarna runt den 20 juni och den 8 augusti.

Hälsa och välbefinnande
Du mår bra och det innebär att du lägger mycket fokus på din hälsa, men detta kan vara en risk i sig självt; en eller flera dåliga vanor kan ta överhanden. Var speciellt uppmärksam på din kost, både gällande kvalitet och kvantitet. Det finns en risk för överdrifter, och det kan få dig att äta eller dricka för mycket. Överdriver du på jobbet, speciellt på den mentala biten, kan du få reaktioner på detta och du måste ta hand om dig själv. Tur att sommarsemestern väntar bakom knuten, för det blir bra för dig att ladda om!

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir tvillingarnas 2018 – enligt astrologen

Kräftan

Allmänt
Du har funderat på hur du vill tillbringa sommaren redan långt innan den börjat. Dina drömmar och önskemål innebär att få komma långt bort, kanske på en längre segeltur, för vatten och havet lockar dig också. I år borde du ha bättre semestermöjligheter eftersom dina arbetsförhållanden är flexibla, men kanske har du barn att ta hänsyn till. Om du har semester tillsammans med dina barn är det störst möjlighet att saker samlar sig efter den 10 juli. Beroende på hur gammal du är kan det vara att barn eller kanske barnbarn berikar din sommar, men begränsa resandet.

Ekonomi och arbete
Den flexibilitet du upplever i ditt jobb i förhållande till semester kan förklaras med att arbetsbelastningen, åtminstone tillfälligt, har blivit mindre. Fram till slutet av juni har du dock mycket att göra, efter det handlar det mest om uppföljning som i bästa fall ger en enklare arbetsdag. Det är också en bra tid att lägga semestern från slutet av juni till slutet av augusti. Efter den 27 augusti är där åter nya och krävande arbetsuppgifter och det kan vara svårt för dig att ta ledigt. Ekonomin behöver du inte oroa dig för, du har det du behöver för att få en bra semester – inklusive en utlandsresa.

Hem och familj
Det är lugn och ro och det ser inte ut som att några stora förändringar är på gång. Därför kan du, när du har mer tid och är mer hemma, absolut lägga extra tid på att ta både hem och trädgård till nästa nivå. I din familj kan barn bli den stora och viktiga vändpunkten. De kan på ett eller annat sätt bli tillgodosedda med närvaro under semestern. Också val av aktiviteter, eller platsen ni har semester, kan vara för att tillgodose barnens behov. Om du är i ett förhållande behöver ni planera semestern tillsammans och det kan leda till en del utmaningar. Här är arbetsförhållandena inte i närheten så flexibla som de är för dig. Också förhållningssättet till semester har ni olika inställning till, även om den utmaningen är lättare att lösa.

Kärlek
Din partner kan ha en del att göra under sommaren och är bara närvarande i perioder. Med lite flexibilitet kommer det ändå att bli lyckat och ni får några fina upplevelser tillsammans under sommaren. Både i augusti och september har ni det bra ihop och vill gärna utvidga era nätverk. Även om en romantisk semester kan kännas lockande är det mer sannolikt att ni tillbringar semestern tillsammans med andra, det är ändå det som drar mest. För singelkräftan blir sommaren full av kärlek. Speciellt början av juli kan bli romantisk och det gäller även generellt för början augusti. I slutet av augusti får du lätt kontakt med andra.

Hälsa och välbefinnande
Hälsan har inte något stort fokus i ditt liv den här sommaren, men som tur är beror det på att du inte har några speciella problem här. Även om det är semester kan du pressa dig själv hårt fysiskt mellan varven. Var dock lite försiktig med det, speciellt om du inte är van. I mitten av juli kan du ha samlat tillräckligt med energi för en mindre livsomläggning och här handlar det nog mest om gamla och dåliga vanor.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir kräftans 2018 – enligt astrologen

Lejonet

Allmänt
Efter en händelserik vår med många nya saker att ta ställning till är det fortsatt detta tema du tar med dig in på sommaren. Det hindrar dig inte när du inte har ordning på det som händer omkring dig, men från den 7 augusti kan du förvänta dig färre överraskningar, och där blir det mer ro till att ha semester. Du kan också ta ledigt i juni och juli, speciellt om du har planerat det, dock kan du mötas av förhinder som gör att du skjuter upp semestern. Månförmörkelsen den 27 juli påverkar dig och dina nära relationer. Om där finns utmaningar, dyker de upp till ytan. Oavsett så blir du mer eftertänksam och av den anledningen fattar du ett viktigt beslut i dagarna runt den 9 augusti.

Ekonomi och arbete
Du kan ha många nya saker att sätta dig in i på jobbet och även om du självklart ska vara sommarledig, finns där något som ligger i bakhuvudet. Allt det nya som ska integreras, ser ut att nå sin kulmen i början av augusti och här efter blir det inte mer, men till gengäld finns det tid att integrera och förstå nya system. Det låter tekniskt, och det kan vara just det. Ny teknik tar mycket tid att lära sig att använda. Samarbetet kan vara lite trögt efter den 26 juli och det kan vara dina kolleger som hoppat av utvecklingen som du måste kämpa med.

Hem och familj
Det är en härlig utveckling för din boendesituation. Det är stora förändringar på gång, till exempel kan en flytt innan sommaren. Men så fall gäller det fortfarande att bo in sig och komma på plats. Efter en uppgradering är det ett rent nöje att kunna fylla de större ytorna som du har fått. Det innebär självklart lite arbete, men när vardagen är tillbaka, kommer du vara mycket nöjd. För dig som inte har fått ett nytt hem kan en uppfriskande make-over komma på plats under augusti. Det är möjligt att utländska familjemedlemmar finns bland semesterns gäster.

Kärlek
Familjeivet blomstrar, speciellt i maj och i augusti. Detta smittar snabbt av sig på ditt förhållande och även din partner bidrar till den goda stämningen. Även om din partner av olika orsaker inte alltid är 100 procent närvarande kommer du märka att han eller hon ändå följer mycket från sidlinjen. För singellejonet finns det spännande möten att göra i början av augusti, men du funderar på saker längre än normalt och det kan därför vara långt mellan tanke och handling. Det är den omvända situation som du möter hos andra och kanske är det du som bäddat för det.

Hälsa och välbefinnande
Även om det är semester kan du ha glädje av att bevara vanor som har med mattider och kost att göra. Du kommer märka av alltför stora och drastiska ändringar direkt. Om du har problem med hälsan kan det vara gamla skavanker som dyker upp i rygg eller knä, och ett tandläkarbesök under semestern kan visa sig vara en plomb som inte håller längre. Skadan är dock inte så farlig så det behöver inte ödelägga en bra semester.

Läs också: Här är veckans horoskop!

Läs också: Så blir lejonets 2018 – enligt astrologen

Jungfrun

Allmänt
Det överordnade temat för sommaren är att det gärna får hända något nytt och annorlunda. Här handlar det inte om att göra som du brukar, eller resa dit du varit tidigare. Om du sällan kommer ut och reser kan det vara ett starkt önskemål hos dig och en välkommen möjlighet för ombyte – det gäller såväl korta, som lite längre resor. Du vill dock helst inte resa ensam och kan därför följa med någon annan, men det spelar egentligen ingen roll för upplevelsen. Även om du har vuxna barn kan det ges tillfälle för att resa och ha semester tillsammans med dem, det kan ge er fina gemensamma upplevelser. Under sommaren kan du också ägna dig åt relativt nya intressen, du lägger gärna tid på en sommarkurs eller annan form av utbildning som har med ditt intresse att göra.

Ekonomi och arbete
Juni blir en intensiv månad och det kan vara svårt för dig att ha semester just då. Mot slutet av juli kan du verkligen känna att du behöver semester och att det är lite si så där med energin på jobbet. Även om du kan få energi genom att vara aktiv, kan du behöva en semester utan alltför många fysiska ansträngningar. Från mitten av augusti är du redo att ta dig an stora arbetsuppgifter igen. Speciellt under den första halvan av augusti har du extra goda chanser att tjäna lite extra. Det kommer dels via dina insatser, men du har också tur som kan hjälpa dig en bit på vägen. Du har medgång med kommers så, så om du köper eller säljer kan du göra dig en hacka.

Hem och familj
Det är goda takter i din familj, och det speciellt i början av juni och i augusti. Ni njuter av att vara tillsammans, även om det inte nödvändigtvis behöver vara i hemmet. Omkringliggande omgivningar och grannskapet är något ni definitivt kan delta i och uppleva tillsammans. Har du syskon kan du också komma att träffa dem mer. Om du planerar förändringar hemma är det bäst att planera dessa till den första delen av sommaren, efter det har du inte energi att syssla med hantverksmässiga saker, eller den röra som det kan medföra.

Kärlek
För jungfrun som är i ett förhållande strålar relationen. En speciellt bra rytm märks i augusti när ni har det riktigt härligt tillsammans. Det hjälper en hel del om ni kan lägga stress och jäktande bakom er och bara vara tillsammans. För jungfrun som är singel kan det vara ovant tufft, du behöver anstränga dig extra för att gå på date eller att alls få kontakt med dem som du klickar med. Men ge inte upp, inte heller om du lyckas först sent på sommaren. Ett oväntat möte dyker upp och med en typ som du inte brukar satsa på.

Hälsa och välbefinnande
Den delen av sommaren när du har semester kan du lägga på ditt välbefinnande. Du har inget behov av uppmärksamhet och det gagnar både kropp och själ om du kan ladda upp mentalt och skämma bort dig själv. Det du unnar dig kan för all del ha med yttre saker att göra, god mat och vin. Men mentalt kan du söka upplysning som du på sikt får användning för om du ska utvecklas eller stärka dig själv.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir jungfruns 2018 – enligt astrologen

Vågen

Allmänt
Ditt hem är din bas och det gäller i allra högsta grad också när det står semester i kalendern. Hemmet har upptagit mycket av din tid sedan årsskiftet och du öppnar gladeligen din dörr för andra under semestern. Det kan också hända att du tar jobbet med dig hem, och i så fall kan du vara närmre familjen. Du vill på det stora hela visa din medmänskliga sida och hjälpa till där du kan. Om du har barn kan de, oavsett ålder, också få glädje av din hjälpsamhet. Det kan i övrigt också vara en ekonomisk hjälp du bistår dem med. Dina egna intressen är det svårt att få igång. Inför dig själv kan du förklara det med att du inte har tid, men det handlar egentligen om avsaknad av motivation eller sällskap. Men vad gör det, när du närmast håller öppet hus största delen av sommaren.

Ekonomi och arbete
Sommaren ger dig en chans att smälta alla de nya intryck som du har haft på jobbet det senaste halvåret. Om du har bytt jobb kan det fortfarande kännas mycket nytt och du känner dig inte helt lugn med allt ännu. Det kan göra att du, helt informellt och oavlönat, går i tankar som kretsar runt tekniska lösningar. Många bra saker händer i din ekonomi, du har goda möjligheter och mycket över till dig själv. Om du är i ett förhållande kan det också vara den gemensamma kassan som gagnar ekonomin. Om du har investerat pengar finns det också god utveckling här men kom ihåg att kurser kan falla snabbare än de stiger.

Hem och familj
Du är mycket hemkär men se upp så att du inte gror fast under semestern. Nu är det ju inte alla som har stor reslust och att få många besök kan göra ditt hem underhållande hela sommaren. Din partner verkar också tycka om att träffa vänner och familj längre stunder åt gången och tack vare det har andras semestermål förflyttats hem till er. Detta förutsätter dock att det inte sker några fysiska förändringar på boendet, för om det är aktuellt gäller det bara att komma bort.

Kärlek
Du kommer säkert märka att din partner har fått en välbehövlig ro över sig här under sommaren. Det påverkar också ert förhållande som blir lugnare. Det kan absolut vara så att det är du som är initiativtagare till hur semestern ska tillbringas. Augusti och en bit in i september kan ni få en riktigt fin tid tillsammans. Det hänger inte så mycket på vad ni gör, för det är glädjen att bara vara tillsammans som räknas. Den första halvan av augusti är speciellt romantisk och det gäller även för vågen som inte har en fast partner. Den sista delen av augusti kan det bli lite rörigt på hemmafronten och det kan störa romantiken.

Hälsa och välbefinnande
Du är ganska bra på att lyssna på kroppens signaler och bland annat tack vare det kan du se fram emot en god hälsa hela sommaren. Du lägger gärna pengar på nyttig mat och kanske också på alternativ hälsokost. Om du reser långt bort där man har helt annorlunda kost- och matvanor än vad du är van vid bör du vara försiktig. Kom ihåg att hygienen inte är lika bra överallt som hemma. Det är speciellt bakterier och magont du bör se till att förebygga.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir vågens 2018 – enligt astrologen

Skorpionen

Allmänt
Dina kreativa intressen tar upp mycket av din tid redan från slutet av maj. Du är otålig inför att få mer tid att ägna dig åt dessa och där kommer sommarsemestern som en perfekt möjlighet. Från slutet av juni till slutet av augusti är den bästa tiden för dig att ha din semester, det är här du behöver en paus. I augusti kan du få tiden du längtat efter till kreativitet, eller kanske till att ta hand om barn. Din uttrycksform behöver inte bara vara kreativ, för du är bra på att sätta ord på dina tankar och åsikter. Det kan innebära att din person får mycket uppmärksamhet, kanske mer än du vill. Det är dock på ett positivt sätt och du framstår inte i dålig dager.

Ekonomi och arbete
I slutet av juni kan det finnas arbetsuppgifter som du kör fast i, antingen får du lägga dessa ifrån dig, eller påbörja din semester. Det är helt okej att ha många idéer och tankar, men inte optimalt att sätta igång något helt nytt – vänta med det tills du är tillbaka från semestern med ny energi. Du är övertygad om att det ligger ett stort ansvar på dina axlar rent arbetsmässigt och om du har en chefsposition kan du göra din auktoritet gällande för att få gehör. Om du håller dig till sanningen och inom lagens ramar får du stor respekt. Sedan början av året har du fått mycket bättre ekonomi och denna trend håller i sig fram till slutet av sommaren. Dock är det inte slut bara för att du lägger grunden för ett bättre levnadsförhållande.

Hem och familj
Du är gärna hemma, varifrån du även kan arbeta. Det kräver bara att det är lugn och ro. Från slutet av juni bör du ställa in renoveringsprojekt på ditt hem. Påbörja inte nya projekt, men avsluta gärna de som du har satt igång. Även om din partner pressar på för att göra om eller påbörja olika saker, är det klokt att hålla igen. Om du ska kunna njuta av att vara hemma får det inte vara för mycket att se efter. Det betyder dock inte att semestern inte kan tillbringas utanför hemmet. Din bas är ett bra ställe att samla vänner och familj hela sommaren.

Kärlek
Du får goda möjligheter att visa din kärlek och omhändertagande natur och kan räkna med att känslorna blir besvarade. Om du är i ett fast förhållande kan det till och med bidra till att hålla gnistan vid liv. Du både visar och sätter ord på din kärlek. Det behövs inte mycket för att du ska få fart på din partner som kvitterar med att överraska dig. För skorpionen som är singel är det en bra tid att få uppmärksamhet. Du har utstrålning och charm som gör det nästan omöjligt att inte se dig. Sommaren får lite extra spänning för dig som är nykär.

Hälsa och välbefinnande
Om du är pigg och frisk kan du känna dig oövervinnerlig. Det är också så att du har goda möjligheter att vara fysiskt stark, men det finns en risk i att överdriva. För mycket arbete, mat och dryck kan bidra till att du riskerar din hälsa. Speciellt i år har du behov av en paus från jobbet så hoppa inte över din semester. Säkra att semestern bliver ett vitaminpiller för ditt goda humör – här ger stjärnorna dig redan medvind.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir skorpinionens 2018 – enligt astrologen

Skytten

Allmänt
Det kan finnas många goda anledningar att ligga lågt eller vara mer privat än du brukar. Det gäller inte bara under sommaren utan är något som gör sig gällande större delen av året, men det kan påverka sättet du tillbringar din semester. Du har kanske inte samma stora behov av att ge dig ut och resa som du brukar ha. Du kommer märka av ett ombyte i stämningen runt den 10 juli och efter detta kan du vara mindre privat. Du har ett behov av att vara något för någon, och det är en bra utgångspunkt för att ha semester ihop. Närvaron kan vara helt på dina villkor, även om du stannar hemma. Det viktigaste är att du bryter din vardag, för rutinerna ska du helst inte ha hängandes över dig när du har semester.

Ekonomi och arbete
Det sker inga stora arbetsmässiga förändringar under högsommaren, dessa har du säkert varit med om tidigare på året och nya förändringar kan komma under sensommaren. Du är dock ganska säker på vad du vill ha, både av arbetsplatsen och av din karriär. Du är ambitiös och förväntar också erkännande för det du gör. Det gäller också din lön, där du förväntar dig att få betalt för din insats och inte minst för det ansvar du tar på dig. Pengarna kan ha inverkan på hur du spenderar din semester, för även om du inte saknar pengar, kan du behöva att hålla igen lite och spara till andra saker som du prioriterar högre.

Hem och familj
Du känner stark anknytning till ditt hem, speciellt under augusti, men det är också viktigt att upprätthålla de bästa förhållandena. Om du inte känner dig riktigt hemma kan det bli svårt att räkna ut vad som ska till. Det kan vara små förändringar som gör den stora skillnaden. Du är i gengäld inställd på att lägga rätt stora summor på ditt hem. Om du vill göra förbättringar ska du säkerställa att pengarna du investerar också höjer värdet på din bostad. Om du väljer att tillbringa hela, eller större delen, av sommaren hemma kommer du få härliga stunder där. Se till så att du inte har för myckt gäster utan också får utrymme att själv ta det lugnt.

Kärlek
Du kompromissar inte med dina värderingar, inte heller när det kommer till kärleken. Du vill ha lojalitet och ärlighet, och när du får det är vägen till ditt hjärta öppen. Du uttrycker gärna din hängivenhet, även om den kan vara lite svår att få ord på. Men det finns som tur är många andra sätt att visa din älskade kärlek på. Ditt hjärta klappar också för din familj och här går du långt för att stötta dem som du har den relationen till. Om du söker kärleken kan du bli lite osäker på dig själv. Du är försiktig med att söka kontakt och kan känna dig olycklig om det är du som ska ta initiativ. Från slutet av augusti får du mer mod.

Hälsa och välbefinnande
Du har nyligen fått en ny och annorlunda syn på din egen hälsa. Det är något du håller fast i och som kan utveckla sig. Flera utsvävningar och ökat stresspåslag kan vara förklaringen till ditt intresse. Från slutet av juli hittar du metoder som fungerar och det ger dig en stabil hälsa.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir skyttens 2018 – enligt astrologen

Stenbocken

Allmänt
Sommarsemestern är en lysande tid att inventera vad du har uppnått. Det gäller både din karriär men också dina egna och mer privata mål. Nu kan du sätta gränser och inte ta på dig fler uppgifter än du klarar av. När du stänger av för krav utifrån kommer du märka att en spirande kreativitet vaknar till liv. Det kan också vara tid och lust att vara mer med barnen, som tar mer plats. Det kan också finnas tid att hitta plats i en gemenskap eller kanske ideellt arbete under sommaren. Hur du än väljer att engagera dig, gör du det av intresse och för att det betyder något för dig. Det finns ingen som kan tvinga dig till något.

Ekonomi och arbete
Om du funderar på ett sommarjobb är det en möjlighet du kan göra verklighet av och det kan vara att du får klarhet i detta redan i slutet av maj. Speciellt du som är student kan ha nytta av att tjäna lite extra pengar. Andra stenbockar, oavsett ålder, kan på samma sätt öka sina intäkter och söka omväxling i arbetet. Det är också en möjlighet att tjäna pengar på de kreativa intressen och talanger som du har, men det kan också handla om lantbruk. De flesta kommer nog inte tänka i den riktningen alls eftersom ekonomin generellt är bra hela sommaren. Du är försiktig med att inte göra impulsköp.

Hem och familj
Det ser inte ut att komma några större förändringar i din fysiska miljö och det passar dig bra. Tack vare detta kommer semestern handla mer om samvaro än om praktiska göromål hemma, och det passar dig perfekt. Om du önskar förbättringar eller ombyggnader ska du ta dig en funderare över omkostnaderna och ta in offerter och göra en budget. Men det är inte alls säkert att det är så viktigt för dig att du vill lägga din semester på det. Det kan vara lite problematisk att samla familjen, men det behöver inte vara några problem i sig, för alla verkar ha fullt upp.

Kärlek
Även om du kan ha några konfrontationer med din partner i sommar är det ingen fara för det väletablerade förhållandet. Det handlar mer om era olika önskemål och krav på vilka upplevelser ni förväntar er. Du är benägen att ta på dig stort ansvar i ditt förhållande, men är också villig att släppa på kontrollen om din partner behöver det. Se till att få gemensamma upplevelser tillsammans med goda vänner som också kan tillgodose era individuella intressen – även de musikaliska. Detta gäller också för stenbocken som är singel. Det är ute bland andra människor som du kan få kontakt med andra.

Hälsa och välbefinnande
Din uthållighet och din styrka, kan också vara din svaghet när det gäller ditt fysiska välbefinnande och du har en tendens att köra för hårt med dig själv. Under sommaren är det speciellt viktigt att du avlastar ryggen. Om du redan har anledning att vara försiktig med ditt hjärta är det något du ska vara extra observant på. Som stenbock har du en stark hälsa och därför kan du säkert kasta dig ut i en fysiskt aktiv sommar.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir stenbockens 2018 – enligt astrologen

Vattumannen

Allmänt
Du har massor av energi och tar många initiativ i början av sommaren och det gör att du kan hålla många bollar i luften. Du förlorar inte kontrollen och når de mål som du satt dig för. Under två månader, från den 26 juni till den 27 augusti, kan energin tidvis svika dig. Du behöver pauser och här kommer semestern som en välkommen möjlighet att koppla av. Dina prioriteringar ändras och vänds från arbete och ambitioner till mer mjuka värden. Även om initiativet kan svika dig, kan du vara spontan och ha lätt att haka på. Om du verkligen vill komma bort så ser du till att det händer.

Ekonomi och arbete
Dina möjligheter att göra karriär och öka ditt inflytande är i allra högsta grad närvarande. Du har länge jobbat målinriktat med det du gör. Du kan därför, med gott samvete, hålla en längre och säkert välförtjänt semester. Du vet med dig själv att du har det bäst när du är på topp och det är perfekt läge att komma närmre ditt mål när sommarsemestern är slut. Även om pengar inte är allt ger det dig goda möjligheter och det värdesätter du. Du har säkert redan sparat tillräckligt för att kunna sätta dina semesterplaner i verket, så trevlig resa!

Hem och familj
Något helt nytt är på gång runt ditt hem och det kan mycket väl handla om en flytt, om denna inte redan är gjord. Förändringslusten kan ha dykt upp redan under våren. Om du har flyttat har du säkert många praktiska göromål att hantera för att komma på plats. Om ditt hem är till salu finns det goda chanser för försäljning, speciellt i augusti. Om du inte skulle få de förändringar du önskar kan du söka dessa utanför hemmet. Packa dina finaste kläder och stick iväg på semestern!

Ha inte alltför höga förväntningar på umgänge med familjen. Det kan vara bra att ha planer men inte om de är begränsande. Om du reser tillsammans med familjen måste det finnas ett stort utrymme för frihet.

Kärlek
Dina ambitioner på jobbet kan du överföra till ditt förhållande och kärleksliv. Du är redan säker på att du vill värna om ditt privatliv och därmed också ditt förhållande. Därför är du givmild när det handlar om att uttrycka din kärlek. Initiativet ligger främst hos dig under hela sommaren men modet kan svika dig om du som singel önskar gör att göra ett bra intryck. Istället kan du vara uppmärksam på de små signalerna som andra ger dig. Om du är på semester utomlands kan du komma hem med en bra och kärleksfull förbindelse som du med fördel kan följa upp på.

Hälsa och välbefinnande
Hela detta område hänger ihop med förnyelse och tradition om det alls behöver bekymra dig. Konsten är att hålla fast i den delen av det hälsosamma liv som är bra för dig och lägga om de vanor som inte är sunda. Den första delen av sommaren, när du har mycket energi, kommer du ut mycket och rör på dig och ökar ditt energiöverskott. Efter slutet av juni behöver du vara mer uppmärksam på att hålla din energi uppe, och det gör du bäst genom att motionera.

Läs också: Här är halsbandet som passar just DITT stjärntecken

Läs också: Så blir vattumannens 2018 – enligt astrologen

Fiskarna

Allmänt
Egentligen skulle du kunna vara på resande fot mer eller mindre hela året för din reslust är det inget fel på. Under våren kan du ha missat en möjlighet att komma iväg, eller så blev en planerad resa inställd. Från början av juli finns det tid att komma iväg och nu är vägen fri från förhinder. Du kan också kombinera nytta med nöje om du åker utomlands, alla former av utbildning och kursaktiviteter som kan hjälpa att vidga dina horisonter tilltalar dig. Om du själv sitter på kunskap, ett intresse eller en talang att dela med andra kan det vara så att du ger dig ut för att undervisa andra. Biståndsarbete i sin helt traditionella form kan också vara det du lägger hela eller en del av din semester på.

Ekonomi och arbete
Ditt jobb handlar i hög grad om att bli uppgraderad och det kan ske via utbildning eller en kurs. Det sker dock knappast under sommaren, men du är mycket medveten om var du gärna vill göra dig gällande. Om du ska få möjlighet att forma ditt arbetsliv är det viktigaste att veta vad du vill – och det gör du! Då och då kan du få lite orealistiska önskemål och drömmar, men det är i så fall inte första gången det händer. Vidareutvecklingen på den fronten har också semester så vänta med att lägga fler krafter på det tills hösten. Du bör också vänta med att använda pengar innan du har tjänat dem. Du är van vid förhållandevis stora utsvävningar i din ekonomi, men och är bra att ha lite i reserv.

Hem och familj
Om det inte blir några förändringar i din boendesituation kan du se fram emot att dina grannar och närområde byter karaktär. Det kan ske på flera sätt och om du får en ny granne kan det överskugga allt annat som händer omkring dig. Du har inte tänkt lägga så mycket energi på ditt boende. Om du ska ha stillat din reslust kan juni vara den månad du är hemma mest. Här kan du samla vänner och familj som en start på sommaren.

Kärlek
Om du har ditt på det torra när det gäller förhållanden och känslor är det precis vad du har tänkt dig att njuta av. Du har mycket kärlek att ge och du gör det med ett stort hjärta. Men det är inte bara ditt förhållande om du vårdar, de vänner som det inte finns så mycket tid för i vardagen prioriterar du högt, det gäller också dem som bort långt bort. Gott humör och kärlek gäller också fisken som är singel men det ska inte få dig att välja bort reseaktivitet. Det kan ju också hända att det är på semestern som du träffar någon som kommer att stå ditt hjärta nära.

Hälsa och välbefinnande
Om sommaren för dig bort från dina invanda omgivningar och bjuder på en fridfull tid kan du bättre märka av och känna dina behov. Du trivs bäst om ditt känsloliv är i balans och det är också då som du har bäst möjlighet att lyssna på kroppens signaler. Den starka vilja och målinriktning som du har på jobbet kan också gagna dig när det gäller ditt välbefinnande. Du kan således ge upp en ovana som du vet är dålig för din hälsa. Det skulle kunna bli i sommar som du slutar röka!

Läs också: Så blir fiskens 2018 – enligt astrologen

Missa inte: Stort årshoroskop: Så blir ditt 2018

Ditt årshoroskop för 2018


Läs mer om:

Dela
(541)Annons


Annons

Laddar nästa sida…