Annons

Annons

Hoppfull – trots allt!

Dela
(0)

Har inte hört av mig på ett tag då jag står framför mållinjen och trampar. Är nästan framme, men påskens frosseri försinkade mina planer. Så fort jag låter bli att skriva upp vad jag äter i Viktväktar-appen tappar jag kollen. Glömmer direkt – eller snarare förtränger – de där extra ostskivorna på väg in och ut ur kylen…

Just ja. Så var jag ju i Hamburg också med fyra väninnor på shoppingresa.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

23:e året i rad faktiskt. Och där levde jag inte speciellt sparsamt precis. Sprang visserligen i affärer från kl 10-20 i några dagar så där rök många kalorier. Men det hjälpte inte, för gissa vad jag drog i mig först av allt?

En iskall bamse-öl till salladen med getost! Till och med tyskarna tittade snett på oss fem damer som så girigt drack ur herrglas. Likadant till middagens Mrs Rumpsteak på grillrestaurangen  –  ytterligare 1/2 liter starköl. Summa: 20 points bara för ölen. 6 poäng över på hela dagsransonen alltså. Så jag slutade räkna och stack huvudet i sanden tills jag kom hem. Klokt beslut, för först då kunde jag börja njuta.

Ps. Är extra nöjd med de blommiga solglasögonen som sitter som ett smäck på min lilla skalle. Fyndade på barnavdelningen för 10 euro på matbutiken Famila i Heiligenhofen. Ds.

Lätt rusiga av ölen drog vi ut på stan. Och stötte på den här stiliga grabben som bönade och bad om att få bli fotad med mig. Så till slut ställde jag upp!

Klänningen i 50-talsmodell hittade jag för 20 euro i Hamburgs häftigaste vintage-butik Rags & Dolls. Älskar skärningen och att den är snäv, lång, mönstrad och brun.

Ps. Det gick så fort så jag hann inte ens få av mig byxorna.ds

Åh, vad det var kul att äntligen få prova kläder i sin gamla vanliga storlek! Årets ”power-look” blev en kanariegul kavaj med marinmönstrade byxor och höga klackaskor i loafermodell. Såg sedan på TV att Shirley Clamp också har en knallgul kavaj. Vi ViktVäktare håller ihop och sporrar varandra! Bilden är tagen på natten i hotellrummet då Hamburgligan hade sin årliga mannekänguppvisning…

I tisdags på invägningen vägde jag exakt 7 kilo mindre än i januari då jag började. 1 fjuttigt hekto från 10% viktminskning. Ca 1 kilo har jag kvar till slutmålet 63 kilo. Lite segt såhär på sluttampen – men jag lever  hoppet och ger inte upp.

Är jag skitless på att banta? Nix pix!!!

 

… snarare hemskt glad! Just därför slog jag till på Cliniques nya sommardoft Happy in Bloom på båten. Ljuvligt fräsch blommig doft i supergullig design med små nyckelpigor. Love!

På tisdag ska jag väga mig igen. Kanske, kanske går jag i mål då. Annars blir det tufft – på onsdag den 1 maj  far jag till Tyskland igen. Denna gång på trädgårdsresa med Hemmets Veckotidning. Jag och min härliga Sköna Gröna-kollega Britt-Marie ska sällskapa ca 100 växtälskande tidningsläsare på var sin buss. Så himla kul! Kanske blir det inlägg från tyska och holländska parker och plantskolor här på webben -i så fall i ett mer grönt sammanhang.

/Stina


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…