Annons

Annons

Högt blodtryck? Lyssna på Hemmets doktorspodd!

Högt blodtryck är någonting som drabbar många av oss. I senaste avsnittet av Hemmets doktorspodd fördjupar sig vårt team bestående av hälsoredaktören Christina Mellberg och husläkaren och smärtspecialisten Michael Seipel sig i ämnet.

Dela
(0)

Hemmets doktorspodd

I Hemmets doktorspodd lyssnar du på Michael och Christina som pratar om allt från influensa till vad man som patient kan ställa för krav på sin läkare.

 

Högt blodtryck är temat för veckans avsnitt av Hemmets doktorspodd. Husläkaren och smärtspecialisten Michael Seipel diskuterar tillsammans med Hemmets hälsoredaktör Christina Mellberg symtom, hur och när du bör kontrollera ditt blodtryck, vilka behandlingar som finns och mycket mer.

Annons

 

 

Klicka här för att lyssna via Itunes >>

Glöm inte att du kan prenumerera på vår podd. Då får du automatiskt alla avsnitt direkt i din mobiltelefon. Lättast är att ladda ner appen Podcast via App Store och söka på Hemmets doktorspodd.

 

Har du android? Klicka här för att lyssna >>

 

Har du något specifikt ämne du tycker att Christina och Michael borde prata om? Någon sjukdom eller medicin du är nyfiken på? Mejla oss här!

 

Fler avsnitt av Hemmets doktorspodd hittar du genom att klicka här >>


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…