Annons

Annons

Hjälp, snart är jag otrogen!

Dela
(0)

RELATIONER. Jag har hamnat i en farlig situation! Min man och jag har varit gifta i över 20 år och har två utflugna barn tillsammans. Jag älskar honom mycket även om vårt liv tillsammans har varit upp och ner. Men så är det väl alltid, och vi har ridit ur kriserna och vår kärlek är självklar. Jag har aldrig ens tänkt tanken att vara otrogen eller att lämna min man, och jag tror att det är likadant för honom.
Men nu har något hänt som skakat om mig och jag har blivit rädd för mig själv. I vår bekantskapskrets har det tillkommit ett par där det blev en omedelbar spänning mellan mannen och mig. Jag tror inte att någon har upptäckt något men både han och jag märker det trots att vi inte har pratat om det. När våra händer nuddar varandra är det som en explosion och likadant dras våra ögon hela tiden till varandra. Jag märker att han söker sig till mig och jag har börjat drömma om honom. Mitt förnuft säger att jag är galen men ändå kan jag inte låta bli att känna så här. Jag vill inte vara otrogen, men kan ibland känna att jag är nära gränsen att bara ge mig hän. Snälla, vad ska jag ta mig till?
Farligt

Annons

Oj, det här låter inte bra! Det verkar som om du har fått ett häftigt begär efter den här mannen. Passionens krafter och känslor är mycket starka, och de har fått mer än en människa att ge efter och kasta sig handlöst in i någonting helt utanför förnuftets gräns. Många lämnar hem, familj och barn för att bara följa passionens heta känslor, men tyvärr brukar de inte vara särskilt länge och risken är sedan att man vaknar upp i spillrorna av sitt eget och många andras liv.
Det gäller att passa sig noga när man märker att det börjar brännas. Och det märker du tydligt nu. Men jag vill också betona att man alltid har ett val och att det är man själv som styr sina handlingar. Du vill inte vara otrogen och då ska du bestämma dig för att inte vara det, hur frestande det än kan vara. Du måste fokusera på den stora risk det skulle vara, kärleken och livet med din man och hur mycket du har att förlora.
Minska tillfällena då du och den här mannen har kontakt med varandra så mycket det går. Håll dig nära din man, se till att vara upptagen med andra eller tacka helt enkelt nej till en tillställning om du vet att han ska vara med. Om du tycker att det går kan du tala med den här mannen och be honom hjälpa till att hålla sig ifrån dig. Men det är inte säkert att han gör det, kanske är detta en lek för honom. Men kom ihåg, även om känslorna och attraktionen är stark så är det du själv som bestämmer över ditt liv.

Har du en fråga om relationer? Fråga Maria! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…