Annons
Hemmets

Annons

Hemmets Veckotidnings bloggar

Här är vi som bloggar på hemmets.se

Vairas blogg

Västgötaspetsen Vaira

Jag är Vaira. Jag är västgötaspets. Jag bor hemma i mitt nyrenoverade palats i Aurignac i Frankrike tillsammans med min nya husse. Han heter min husse. Jag var lite över fem år gammal när jag flyttade till honom.  I mitt nya hem har jag många arbetsuppgifter. Dagen börjar med att jag ser till att min husse vaknar och får sin morgonpromenad. Sedan går det i ett. Tallrikar ska fördiskas och matlagning ska övervakas. Dessutom är jag personlig tränare då en av oss är för fet (= husse).

Ta mig till Vairas blogg!

Mauds blogg

Maud Holmberg Klyft

Maud Holmberg Klyft  är reporter och redaktör på Hemmets Veckotidning. Kvällar och lediga helger tillbringar hon gärna i husets skönaste rum, trädgårdsrummet, som ständigt är under förvandling. På täppan i Sveriges sydligaste stad, Trelleborg, har hon ofta sällskap av katten Svart, dammens grodor, fåglar, humlor och fjärilar. I bloggen kan du läsa om Tantens och Kattens funderingar och följa det som händer just nu. Under säsong bjuder Maud också på recept från trädgårdens skafferi.

Ta mig till Mauds blogg!

Gunillas blogg

Gunilla Wall

Gunilla Wall är sedan 15 år tillbaka redaktör för romaner, noveller, bokutdrag och boktips på Hemmets Veckotidning. På fritiden njuter hon av livet tillsammans med sambon Gert och deras lilla cockerspanieltjej Minni – den 8:e i ordningen. Bakningen är den stora passionen. När andra kopplar av med en bok på fritiden sätter hon på ugnen och förklädet och tar fram mjölet. Hon bakar både kakor, matbröd och pajer och får på så sätt både röra sig och vara lite kreativ. Häng med på hennes bak- och hundäventyr i bloggen!

Ta mig till Gunillas blogg!

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra bloggar, vänligen kontakta Ida Antebro ([email protected])


Annons
Senaste från Hemmets