Annons

Annons

Här provspelar Väder-Nils som årets julvärd – mitt i sändning

Vem blir egentligen årets julvärd i SVT? Filip och Fredrik tippar på Väder-Nils, och låter honom därför provspela mitt i sändningen av deras program ”Breaking News”.

Dela
(384)

I senaste avsnittet av ”Breaking News” hade Filip Hammar, 42, och Fredrik Wikingsson, 44, bjudit in SVT:s Nils Holmqvist, 31. Under de senaste månaderna har han gått från ”Väder-Nils” till ”Snygg-Nils” med hela svenska folket. När Nils är på plats i studion ber de honom att göra det ärofyllda uppdraget – att provspela som årets julvärd. Och han gör det exemplariskt, med en egen meteorolog-känsla, så klart.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

– Tänk, att snön ligger djup i hela Norrland. Vem kunde ana? Jo, vi meteorologer, inleder Nils när han slagit sig ner i fåtöljen, för att sedan avsluta likt Arne Weise, 87:

– Så det återstår väl bara att säga: Från oss alla till er alla, en riktigt god, riktigt god, en riktigt, riktigt god jul, säger han innan han efter ett långt försök, till slut lyckas tända ljuset.

Ja, vem blir egentligen SVT:s julvärd i år? Just nu står Leif GW Persson, 72, som en stark kandidat. Men Filip och Fredrik är alltså inne på att det är Väder-Nils som kommer knipa den platsen.

SE VÄDER-NILS PRESTATION I BREAKING NEWS HÄR:

Foto: Kanal 5, IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Saga Pettersson.

Läs mer:

Klart! Mandelmanns blir årets julvärdar


Läs mer om:

Dela
(384)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…