Annons

Annons

Har du Sveriges klokaste katt?

Dela
(0)

Obs! Tävlingen är avslutad!

Katten är vårt vanligaste husdjur – det ska finnas 1,4 miljoner katter i Sverige. Den är ett uppskattat sällskap och expert på att sprida trevnad och trivsel. Men som alla kattägare vet kan katter mycket mer än att ligga i knät och spinna när de blir klappade. Katter är påhittiga, finurliga, klipska, luriga och begåvade – ja, katter är väldigt kloka!
Nu vill vi kora Sveriges klokaste katt! Skriv till oss och berätta vad din katt är bra på, om den har gjort något speciellt, kan några konster eller något annat som gör just din katt till Sveriges klokaste katt. Skicka även med en bild på din katt. Obs! Glöm inte att skriva ditt namn, din adress och ditt telefonnummer.
Skriv till Sveriges klokaste katt, Hemmets Veckotidning, 209 46 Malmö senast den 18 januari så är din katt med i tävlingen.
Du kan också mejla till [email protected]. Skriv Sveriges klokaste katt i ämnesrutan.

Annons

Fina vinster!

1:a pris: Värdecheckar på kattmat från Friskies till ett värde av 800 kr samt en lyxig kattbädd av märket Trixie till din katt. Bädden är 50×48 cm, läckert mönstrad och med skön fleecestoppning. Värde ca 500 kr.

2-5:e pris: Värdecheckar på kattmat från Friskies till ett värde av 200 kr.

Vill du få tips på konster att lära din katt? Kolla här!

httpv://www.youtube.com/watch?v=eFuD7-PchvM


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…