Annons

Annons

Här är deltagarna i nya säsongen av ”Unga mammor”

I kommande säsongen av "Unga mammor" får vi både träffa gamla deltagare och göra nya bekantskaper. Här är alla deltagare i "Unga mammor" 2018 – Fayme Elmén, Julia Bergman, Linn Andersson och Natalie Grip.

Dela
(0)

”Unga mammor” har säsongspremiär den 7 februari på Viafree. I den kommande säsongen får vi åter följa Julia Bergmans, Linn Anderssons och Natalie Grips vardag med barn, jobb och studier.

Deltagarna i ”Unga mammor” som har säsongspremiär den 7 februari 2018. Bild: Pressbilder TV3

Ny för den här säsongen är Fayme Elmén, 21-årig trebarnsmamma.

Annons

– Fayme Elmén och hennes stora härliga familj går rakt in i hjärtat när man ser dem. De är en familj som tvingats kämpa hårt redan i ung ålder men landat stadigt på fötter. Unga mammor har verkligen fångat sin publik och vi är glada att vara tillbaka med en tredje säsong, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Här är alla deltagare i ”Unga mammor” 2018:

Fayme Elmén, 21, Segersäng

Fayme Elmén med barnen Leo, Mila och Colin. Bild: Pressbilder TV3

Fayme Elmén bor tillsammans med sin man Moltas och barnen Colin, 3, Leo, 2, och två månader gamla Mila i Segersäng utanför Nynäshamn.

Som 21-årig trebarnsmamma har hon stött på en hel del fördomar, och när hon blev gravid som 17-åring kom det som en chock. Efter en dramatisk förlossning föddes sonen Colin prematurt i vecka 31.

Julia Bergman, 22, Vinslöv

Julia Bergman med sonen Milan. Bild: Pressbilder TV3

Julia Bergman har treåriga sonen Milan sedan en tidigare relation. Nu bor sonen hos henne varannan vecka. Hon jobbar som influencer och hälsar på pojkvännen Dennis, som spelar ishockey i Ryssland, så ofta hon kan.

Julia och Milan nominerades i kategorin ”Årets tv-personlighet” på Kristallengalan förra året.

Linn Andersson, 19, Örebro

Linn Andersson med dottern Tindra. Bild: Pressbilder TV3

Bloggaren Linn Andersson har dottern Tindra, fyra månader. Linn presenterades för tittarna under slutet av den andra säsongen. Hon säger sig leva ett perfekt liv som mammaledig. Sambon Marcus, 19, har precis börjat plugga.

Natalie Grip, 23, Ljung

Natalie Grip med döttrarna Joline, Ronja och Alicia. Bild: Pressbilder TV3

Trebarnsmamman Natalie Grip håller som bäst på att leta efter en större gård att flytta till, med plats för alla barnen och djuren. Tillsammans med fästmannen Richard, 26, har hon barnen Alicia, 4,5, Joline, 2,5, och Ronja, 1,5. Natalie driver en kennel och älskar livet på landet tillsammans med hästar och hundar.

”Unga mammor” har premiär den 7 februari i Viafree.

Läs mer:

Lill-Babs om barnens uppväxt: ”Dåligt samvete – jämt”


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…