Annons

Annons

Glöm inte att skriva och berätta…

Dela
(0)

…om ditt eget liv för ditt lilla barnbarn sa en klok väninna när Maia kom till jorden. Så fick jag en förtjusande bok i present som gör det både lättare och roligare att sätta igång – Till mitt barnbarn – en dörr på glänt till mitt liv. Jag började bums skriva nu när jag kom hem och har lite tid. Hur roligt som helst för här finns färdiga rubriker på de vackra sidorna så det är bara att minnas och skriva en liten text. Värsta hysset som barn, framtidsdrömmarna efter skolan, flytten hemifrån, första kärleken – så klart, på modet när farmor var ung… Man minns mer än man tror! Förhoppningsvis ska det här bli en rolig bok för Maia att läsa lite då och då i livet och kanske se om hon ibland kan känna igen sig själv.. Eller bara skratta åt sin tossiga farmor!

Annons


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…