Annons

Annons

Gläds åt att din pappa träffat en ny kvinna

Dela
(0)

RELATIONER. Min älskade mamma dog för några år sedan och det var en svår sorg för min pappa, mig och mina syskon. Vi är alla vuxna men det hjälper ju inte. Min pappa tog det hela väldigt hårt och vi har alla hjälpts åt att försöka stötta honom och vara med honom. Han älskade mamma mer än allt annat.

Annons

Men häromdagen när jag ringde honom en ganska tidig morgon så hörde jag en kvinnoröst i bakgrunden och förstod att han haft besök över natten. Jag blev bestört och avslutade snabbt samtalet. Det hela kändes så pinsamt och hemskt. En annan kvinna därhemma där vår mamma bodde? Pappa vill att vi ska träffas snart men jag kan knappt se honom i ögonen. Att tänka sig honom med en annan kvinna i sängen är mer än jag klarar.

Pinsamt

Jag förstår att detta var omvälvande för dig och att det kom plötsligt. Du var tydligen inte alls beredd på möjligheten att din pappa skulle träffa en ny kvinna. Men är det egentligen så konstigt om du tänker efter? Han har varit ensam några år och sörjt din mamma djupt. Nu har han väl rätt att få uppleva lite glädje och gå vidare i sitt liv?

Jag tror att alla barn, oavsett hur gamla de blir, har lite svårt att tänka tanken på sina föräldrar i sovrummet. Det är säkert det som gör att du känner att detta är så pinsamt. För egentligen är det högst normalt och din pappa är en vuxen man med rätt till sina känslor. Du får försöka att inte fokusera på den sexuella biten av hans förhållande med den här kvinnan, utan mer på den sociala och känslomässiga. Ring upp och säg att du förstod att han träffat någon och säg att du är glad för hans skull. Du behöver inte träffa henne än, men se till att träffa din pappa snarast och försök ta det här så normalt som det faktiskt är.

 

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…