Annons

Annons

Fyllda skinkrullader

Goda rullader med skinka, fetaost och tomater i krämig sås. Serveras med ris.

Dela
(0)

rulader 2

250 g skinkschnitzel i skivor
50 g fetaost
4 soltorkade tomater
färsk basilika
1 msk olja
1 dl vatten
1 dl lätt crème fraiche
½ msk tomatpuré
1 msk kalvfond
½ tsk oregano
125 g små tomater

Annons

Tillbehör
1 dl ris

Gör så här

1. Banka ut skinkschnitzeln, salta och peppra. Dela fetaost i bitar, hacka tomaterna och fördela på schnitzlarna tillsammans med basilikablad. Rulla ihop och fäst med tandpetare.

2. Bryn rulladerna runt om i olja. Tillsätt vatten, crème fraiche, tomatpuré, kalvfond och oregano. Låt puttra på låg värme ca 10 min, vänd då och då.

3. Dela tomaterna och tillsätt dem; låt puttra 5 min till. Koka riset och servera till.

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Fler nyttiga recept för dig som vill äta lite nyttigare hittar du genom att klicka här >>



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…