Annons

Annons

Fräsig pytt i panna

Dela
(0)

Kycklingpytt

Pytt i panna är den perfekta restmaten, har du bara lite potatis och andra godsaker i kylskåpet fixar du snabbt och lätt middagen – man tager vad man haver! Prova vår goda version med kyckling!

Kycklingpytt

4 port

Annons

Råstek 600 g färskpotatis, i mindre bitar, i 2 msk olivolja tills de är mjuka. Tillsätt 400 g stekt tärnat kycklingkött, 1 knippe strimlad salladslök, 2 tärnade paprikor och 150 g sockerärter. Stek tills allt är genomvarmt. Salta och peppra. Servera med sallad och gärna stekt ägg.

Gilla Hemmets på Facebook

Av Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…