Annons

Annons

Från hamster till pinnare

Dela
(0)

Skärmbild från en av mina anslagstavlor på Pinterest.com

Skärmbild från en av mina anslagstavlor på Pinterest.com

 

 

Har du upptäckt Pinterest? Pinterest är världens tredje största sociala nätverk, efter Facebook och Twitter.

Poängen med Pinterest är att du samlar alla dina inspirationsbilder från nätet på samma ställe, alltså som en anslagstavla. Hittar du en fin bild på nätet sätter du helt enkelt en ”pinne” på den. Smart! Speciellt för en hamster som jag. Vi ska inte prata om hur många tidningsurklipp, kataloger och komihåg-lappar med inrednings- och pysselidéer som jag har liggandes, överallt.

Annons

Jag tänker förstås inte göra mig av med mina pärmar och papperssamlare med idéer, nej nej! Men nu när jag bygger en moodboard (en inspirationstavla) för huset i skogen gör jag det alltså i mobilen istället, i min Pinterest-app. Jag fick nytta av det redan i helgen. I tapetaffären tog jag snabbt upp mobilen och visade min inspirationsbilder. Expediten förstod precis vad jag var ute efter (hon beskrev det som ”50-talet fast lite mer åt 70-talet”) och gav mig massor av nya tips!

Precis som på Facebook kan jag följa vad mina vänner ”pinnar”. Jag kan också välja att följa okända ”pinnare” som verkar ha sinne för roligt pyssel, loppisfynd, mysiga hem och annat som gör livet glatt. När jag ser något jag gillar ”re-pinnar” jag från deras anslagstavlor.

Vill du följa mig? Sök på Maria Svemark på pinterest.com. Jag följer gärna dig!

Tapeterna som syns på bilden ovan kommer alla från Midbec. Den turkos heter Miss Print 2 MISP 1088, den med gröna detaljer Miss Print 2 MISP 1077, tapeten med löv Momentum 110373.

AV MARIA SVEMARK


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…