Annons

Annons

Första advent, kan det stämma?

Dela
(0)

Kalender1

Första advent imorgon? Kan det stämma, sa maken, och jag undrar, jag också. Det har inte känts som advent idag. Temperaturen har varit upp emot tio grader och dottern och jag tog en lång promenad i höstsolen till vår närmaste shoppinggalleria (jo, det var H&M som lockade).

Det är svårt att hitta julstämning och (snyggt) julpynt här i Shanghai. Men barnens presentkalender blev i alla fall färdig och upphängd på min

Annons

röda bambustege, som jag fyndade för 100 kr för någon vecka sedan.

Kalender2

Eftersom barnen inte läser bloggen kan jag avslöja att paketen innehåller t ex nyckelringar, roliga sugrör, cykeltutor, post it-lappar som föreställer pandor och katter, pennor, jätteballonger, klistermärken och leklera.

Imorgon firar vi första december med att inte springa Shanghai maraton. Vi ska träffa svenska vänner och äta hot pot, en sorts kinesisk fondue som tillhör måstena här i Shanghai. Hur exakt det går till att äta hot pot får jag berätta när vi testat.

Ha en fortsatt skön helg!

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…