Annons

Annons

Fetaostfyllda krustader

Bjud på frasiga och lättlagade krustader med fetaost – perfekt som aptitretare. Slinker ner i väntan på huvudrätten!

Dela
(3)

Fetaostfyllda krustader

8 port

8 krustader, mindre
1 vitlöksklyfta
150 g fetaost
2 msk riven parmesanost
1 dl hackad basilika
3 msk pinjekärnor

Garnering
8 körsbärstomater
basilikablad

 

Gör så här: 

1. Skala och hacka vitlöksklyftan. Mixa den med fetaost, parmesanost och basilika till en kräm. Hacka pinjekärnor och tillsätt.

Annons

2. Fördela krämen i krustaderna. Dela körsbärstomaterna på mitten. Toppa med tomathalvorna och basilikablad.

 

Läs mer:

Äntligen är sparrisen här!

Skaldjurscocktail med lime- och örtsås

Ugnsbakade ägg i portionsform

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(3)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…