Annons

Annons

Fem år efter miljonvinsten har vår stora dröm gått i uppfyllelse!

Dela
(0)

För snart fem år sedan skrev vi om Ann Hägerström från Fristad norr om Borås, som vann 4,5 miljoner på en trisslott. Då berättade hon om drömmar och framtidsplaner som hägrade. I Hemmets Veckotidning nr 43 har vi träffat henne och maken Kjell-Åke för att höra hur det gick. Lever de i sus och dus? Har de förverkligat sina önskningar?

Annons


– Direkt efter vinsten kändes allt uppochner. Jag kunde inte koncentrera mig på jobbet. Allt var overkligt, omtumlande och ofattbart. Det hände mycket inom mig och jag bearbetade tankar och känslor genom att skriva dagbok. Det fick mig att komma ner på jorden igen, säger Ann.


Den största förändringen i deras liv är boendet. Vid trissvinsten bodde hon och Kjell-Åke trångt på 47 kvadratmeter inne i Fristad och efter det oväntade ekonomiska tillskottet kom de fram till att de ville lägga pengarna på boendet. Idag bor de i ett litet vitt trähus med en förtrollande vacker utsikt över sjön Öresjö.


– Det var min dröm att få bo så här vid vattnet, berättar Ann som också erkänner att hon haft svårt för att vara generös mot sig själv och unna sig saker.


En annan dröm som paret sett till att uppfylla är att gifta sig. I tidningen berättar de mer om sitt härliga bröllop och hur de sätter guldkant på vardagslivet!


Foto: Leif Boström


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…