Annons

Annons

Fejat och klart!

Dela
(0)

Denna ovanligt kalla maj månad har jag gått och väntat på sol och värme för att kunna ta en heldag och åka upp till stugan och vårfeja! Helst ska solen skina hela dagen och vindarna vara riktigt varma för då ska nämligen alla kuddar, täcken och madrasser ut! Efter en hel vinter utan värme i stugan luktar det mesta sommarstugefukt men det trollar vind och solvärme snabbt bort! Den här vädringsproceduren har hängt med sedan jag var liten och jag måste erkänna att jag känner mig väldigt duktig när det är gjort! Nu kom ju till sist både sommarvärme och strålande sol så tillsammans med mina glada snälla vänner blev det premiärtur med kuddluftning och sedan så klart kaffe i det gröna.

Annons

Syrener och konvaljer doftade och – ja, sommaren är här! Stugan väntar när jag kommer tillbaka efter midsommar! Härligt!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…