Annons

Annons

Farväl ljuva Lögnen

Dela
(0)

 

Jag saknar Halil, Selim och Aylin.

Och jag saknar Dicte.

När en serie man följt eller bra bok tar slut känns det som något fattas.

Lögnen, den turkiska thrillerserien i 49 delar, har jag ju liksom hunnit vänja mig vid om man säger så. Om sanningen ska fram kändes det vid det tjugoelfte avsnittet som att serien för alltid skulle finnas där i min playfunktion, spännande, annorlunda och lagom lång som kvällslektyr.

Annons

Dicte var jag inte helt förtjust i först – hon kändes för flåsig, hela serien ville på något vis för mycket. Men i de sista avsnitten har hon hämtat upp sig. Vännerna är intressanta, exmaken, dottern, polisen John Wagner som nästan blivit hennes vän, kollegan Bo. Alla blev de på något vis vänner man vill följa. Har ingen aning om ifall det kommer någon ny säsong eller ej.

Men jag tröstar mig med att följa Brottet – som fortfarande håller högs klass av alla. Och med att Borgen börjar igen, nu 22 april – alltid spännande, trots att det inte är en deckare.

 

Borgen börjar snart! Mike Kollöffel/DR

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…