Annons

Annons

Ett år efter skilsmässan – Jesper Blomqvist har hittat kärleken

Fotbollsprofilen Jesper Blomqvist satte hjärtan i brand när han vann Let's Dance 2017. Nu avslöjar han att han har träffat kärleken.

Dela
(109)

Han förlades med dejtingförbud av sin danspartner Malin Watson när han tävlade i Let’s Dance 2017. Jesper Blomqvist, 43, var på allas läppar när deltog i TV4’s dansprogram, och allra mest intresserade var tittarna av hans kärleksliv.

Annons

– Det har kommit in väldigt många erbjudanden, jag har en lång dejtinglista. Det är jag som har administrationen för Jespers dejtingliv just nu och jag har väldigt höga krav, berättade Malin Watson för Hänt.se i våras.

Jesper Blomqvist hoppade in i Let’s Dance som ersättare för Torsten Flinck när han inte längre kunde medverka på grund av hälsoskäl. Två månader efter vinsten avslöjar nu Jesper att han äntligen hittat kärleken i livet.

– Ja, men någonting har jag träffat i alla fall. Vi får se vad som händer. Det är nytt, säger Jesper inför Kristallengalan 2017.

Hans forna danspartner Malin vet som vanligt allting om Jespers privatliv.

–  Jag vet allt. Men mina läppar är slutna, säger hon och skrattar.

Jesper skiljde sig från sin exfru Pauline för drygt ett år sedan. Han har berättat att separationen är hans största förlust i livet.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Johanna Bladh.

 

Läs mer:

TV4-profilen Peppe Eng skiljer sig – efter 48 år med Solveig


Läs mer om:

Dela
(109)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…