Annons

Annons

Ett anfall av loppislängtan

Dela
(0)

Loppis1

Två tyfoner har försenat vår container. Det senaste beskedet vi fick var att våra prylar kommer om en och en halv vecka. En och en halv vecka!

Egentligen klarar vi oss ganska bra utan en massa extra kläder och dubbla husgeråd. Täcken, kuddar, tallrikar, glas och annat har vi redan tvingats köpa. Det vi saknar mest är vårt Lego och våra böcker. Och en och annan extra kär loppispryl, som försiktigt packades ner. Om jag minns rätt skickade jag också del roliga retrodukar.

Annons

I ett anfall av hem-och loppislängtan letade jag runt bland gamla bilder i mobilen och hittade de här.

Ovan: Barnen och min pappa i vardagsrummet i skogen.

Nedan, min prylvägg i köket. Oh, vad jag saknar mina emalj-dippedutter och mina Bjørn Wiinblad-saker! Hoppas att jag packade ner allt?

T v en gammal New York-souvenir som jag hittat på loppis. Bokstavsblecket har jag köpt hos min kompis Gúa på Mor Agusta garage (se hennes hemsida Hvitur Lakkris här). De blå emaljkärlen är arvegods från Danmark, de prickiga kommer från Polen (också loppisfynd).

loppis2

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…