Annons

Annons

Ernst Kirchsteiger om barndomen: “Var väldigt mycket ensam”

Som barn trivdes Ernst Kirchsteiger bäst i sin ensamhet ute i skogen. Till slut ifrågasatte granntanten hur det egentligen stod till med honom. "Jag valde ensamheten, kände väldigt tydligt att jag behövde den", säger han till SvenskDam.

Dela
(147)

Ernst Kirchsteiger snickrar, syr, lagar mat och målar med orden i ”Sommar med Ernst”. Många skulle nog beskriva honom som en aning filosofisk.

Ernst Kirchsteiger. Bild: IBL Bildbyrå

För SvenskDam berättar Ernst att den ådran funnits i honom sedan barnsben.

Annons

– När jag var liten var jag väldigt mycket ensam. Jag valde ensamheten, kände väldigt mycket att jag behövde den. Jag drev runt i skogarna, jag var en väldigt filosofisk pojke, säger han.

Gilla Hemmets på Facebook

I en tidigare intervju med Expressen har Ernst Kirchsteiger sagt att en anledning till att han valde ensamheten var att hans syskon var tio till femton år äldre.

– Jag tyckte det var härligt att leva i min fantasivärld. Jag drev runt i skogen i Värmland och utifrån såg man en lång mager pojke som kanske såg lite ensam ut men inne i den pojken pågick ett väldigt rikt liv.

Granntanten blev orolig

Men alla förstod inte hans val.

Ernst Kirchsteiger . Bild: IBL Bildbyrå

Till SvenskDam säger Ernst Kirchsteiger att hans beteende till sist fick granntanten att fråga om han var ”riktigt som det skulle i huvudet”.

– Hon tyckte det var så konstigt att jag gick runt och bara var glad fastän jag var själv. Sedan har jag min kreativitet. Jag tänker i bilder och blir glad av möten med människor.

Så bakar du HELT perfekta macroner

Nu kan du baka HELT perfekta macaroner utan kladd och spill! Vårt smarta set består av allt du behöver för att lyckas!

Läs mer och beställ ditt set här!

Läs också:

Ernst avslöjar – det här gör mig lycklig


Läs mer om:

Dela
(147)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…