Annons

Annons

Erik Hamrén vill fira bröllopsdagen med en seger!

Dela
(0)

Nu bär det i väg till Kiev för den svenska fotbollstruppen och förbundskaptenen Erik Hamrén. I bagaget har han en hel del tävlingsnerver, dagdrömmar om EM-guld – och flera tur-kostymer.
– Jag återanvänder aldrig en kostym vi förlorat i. Tack och lov förlorar vi inte så ofta, säger han i Hemmets Veckotidning nr 24.

Annons

Om allt går som Erik vill befinner han sig på resande fot 38 dygn i sommar.
– Att min hustru Agneta och jag i slutet på juni kan fira 25-årig bröllopsdag säger nog mer om henne än om mig, säger han med ett leende.

Hans tåliga hustru Agneta lär få ett rejält fång med rosor, förhoppningsvis i samband med en framgångsrik semifinal. De gifte sig i Sundsvall 1987. Eriks 30-årsdag, den 27:e juni, var den enda dagen som inte var intecknad av fotboll så den fick det bli!
– Jag tränade Enköping då, berättar Erik. Agneta och jag hyrde en svit på ett Sundsvallshotell. Efter bröllopsnatten smet jag i väg tidigt på morgonen, medan Agneta fortfarande sov. Det var bortamatch i Älvsjö. Jag kände mig som en skurk, men Agneta visste vad som gällde.

38 heta dygn. Det är vad Erik och de flesta svenskar nu hoppas på.
– Jag dagdrömmer ofta, och i mitt huvud har svenska landslaget redan vunnit EM 2012 flera gånger om!

Sveriges gruppspelsmatcher:
11 juni mot Ukraina, SVT
15 juni mot England, TV4
18 juni mot Frankrike, SVT

Foto: Leif Boström, Stella Pictures


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…