Annons

Annons

Enkla grytan

Dela
(0)

Färsgryta

Färsgryta med timjan & citron

2 port

Fräs ½ hackad rödlök och 1 finriven vitlöksklyfta i 1 tsk olja. Låt 250 g nöt- eller lammfärs steka med tills färsen är smulig. Tillsätt 150 g hela burktomater, 1 dl vatten, ½ dl vitt vin, 50 g fintärnad rotselleri, 1 morot i bitar, 1 msk tomatpuré, 1 msk kalvfond. Krydda med 1 tsk timjan, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Låt puttra ca 15 min. Vänd ner finrivet skal av 1 citron. Servera med 250 g kokt potatis, rucola och tomat.

Annons

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…