Annons

Annons

En motsträvig stackare

Dela
(0)

Det här är en stackars kycklingfilé. Den har säkert överlevt mer än en avfrostning när jag grävde fram den. Nu är utmaningen att göra något gott av den, stackarn…
Förr i tiden – innan jag började med Viktväktarna – skulle jag gjort så här: Badat den ömsint i pesto. Fyllt den till brädden med ost och sedan varsamt lindat den i bacon för att låta den njuta av lagom ugnsvärme.

Så kan jag ju inte göra i dag. I stället försökte jag fylla den med skivad vitlök, lade den på en bädd av gul lök och citron och så fick den sällskap av lite kvisttomater. In i ugnen och ut när den var lite brun. Blev det gott? Inte särskilt. Blev återigen påmind om varför jag inte gillar kycklingfilé, så himla torrt! Det såg gott ut men smakade nästan inget…

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Pia L


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…