Annons

Annons

En hylla full av inspiration!

Dela
(0)

Min kollega Kathy Christell hade länge retat sig på att kokböckerna förvarades i vardagsrummet och inte i köket. Men i helgen bestämde hon sig för att göra något åt problemet och åkte till förmedlingscentralen Varuhuset 2 Kronor i sällskap med Kevin, en av hennes tvillingpojkar.

Annons

– Den här bokhyllan gav vi 118 kronor för. Jag är mycket nöjd. Nu står min kokbokssamling där den ska, i köket. Men jag är rädd för att jag inte får plats med en enda kokbok till, säger Kathy.

Jag blir riktigt inspirerad och ångrar nästan att jag skänkte bort en del kokböcker nyligen. Berätta, vilken kokbok använder du mest?

– Den minsta i hyllan – Anna Bergenströms Annas Sparmat. Den innehåller både vardags- och festmat och är bra att ta till om man har skralt i kassan. Barnen gillar också recepten.

Kathy.

Brukar du leta kokböcker på loppis?

– Aldrig! Det är faktiskt första gången jag handlat på loppis!

Ojdå! Grattis och välkommen i klubben! Vad ska du bjuda på i midsommarhelgen?

– Vi har som tradition att åka till Bakken utanför Köpenhamn med några andra familjer. Vi tar med baguetter med varmrökt lax och crème fraîche, pastasallad med soltorkade tomater, gurka, majs och ärtor, färdiggrillad kyckling och pannacotta med skivade jordgubbar. Och kaffe på termos!

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…