Annons

Annons

En helt vanlig vecka…

Dela
(0)

Jag ser verkligen fram emot en helt vanlig vecka, förra veckan avslutades med ett härligt styrketräningspass oj, oj vilka mesiga muskler jag har (men det är roligt att kunna ta i).

På lördagen var det ny vägning på Viktväktarna och då hade jag gått ner hela 0,9 kg (men det är på två veckor). Det är mystisk hur jag har gått  ner i vikt denna veckan för jag tyckte att jag skulle ha gått upp i vikt eftersom förra helgen var en riktig festhelg.

Annons

Så på kvällen släppte jag loss med två chokladpraliner på (mums).
Så nu får jag inhandla ett nytt glas – tänker mig ett grönt denna gången.
Det är rätt så jobbigt för jag har sötsug mest hela tiden, jag tycker att det är mer nu än annars men det är väl bara att vänta ut det. Jag köpte några nötbars på Viktväktarna + chokladkolor som är värda två points per st men jättegoda.

I söndags blev det att laga mat för hela veckan, så nu är hela arbetsveckan fixad med mat. Hurra!!! Det kanske blir lite enformigt men det gör inget.
Sedan ägnade jag eftermiddagen åt att sjunga med min kör och det gav väl lite feelgood points.
Monika


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…