Annons

Annons

En dag i solen

Dela
(0)

Hit åkte jag på utflykt i dag, Bled i Slovenien. Högsommar, 30 grader varmt, 24 i det kristallklara, turkosa sötvattnet. Forellerna lekte glatt i strandkanten. Runt hela sjön går en underbar strandpromenad.

Annons

När jag hade gått runt halva sjön kom jag till en härlig badplats. Slog mig ner i sällskap av Knausgård. Badade typ fyra gånger!

På väg tillbaka till bussen passerade jag ett mindre köpcentrum. Lockades av rean – det är ett ord jag förstår oavsett vilket språk det står på. Möttes av den här roliga reklamen: Marx – clothes for the people.

Det är klart Marx ville att folket skulle ha de kläder de behövde  – men knappast kontorschict. Gick även för bi en restaurang som heter Union. Ett arv från det forna Jugoslavien? Titos gamla sommarresidens ligger här också, nu är det omgjort till lyxhotell och restaurang.

Middagen var i full gång när jag kom ner vid 19-tiden. Många hade anmält sig till Österrikisk afton. Restaurangen slog på stort i kväll med flera bufféer med österrikisk mat.

En del var glada och skålade i snaps!

Vi som var kvar slog oss ner i baren och lyssnade på underhållningen. Lotta Engberg dansade loss med sin familj. Här sitter jag mitten med Anita och Bengt som är syskon. Bengts fru Lisbet håller i kameran.

Lite dans på kvällskvisten. I morgon spelar Lotta och Curt-Eric igen och sedan är det dags att packa väskan och åka hem.

Mitt telefonbolag säger att jag inte får surfa mer med min telefon så det här blir de sista bilderna från Bad Gastein.

Godnatt!

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…