Annons

Annons

En Brottsligt snygg loppiströja

Dela
(0)

Vinterns hetaste tröja låg längst upp och längst in i garderoben. Min egen Sarah Lund-tröja köpte jag på Emmaus i Malmö för många, många år sedan. Tyvärr har den inte blivit använd många gånger, men det ska det bli ändring på nu när danska tv-serien Brottet III drar igång i SVT1 söndag kl 21.

Annons

Lägg speciellt märke till hur jag matchat stövlarna med läppstiftet.

Och lägg märke till kommentaren ovan eftersom det är första och sista gången jag ger mig in i modebloggarnas revir.

Gilla Hemmets på Facebook

Ett annat tips: Googla inte runt för mycket på det danska titeln på Brottet – Forbrydelsen. Det gjorde jag när jag skrev Danska tv-serier – det er dejligt i veckans Hemmets Veckotidning nr 7. Jag råkade googla rakt in på en summering av slutet. Det är, på ren danska, simpelthen ærgerligt.

God helg – och om du är nyfiken på att se fler, danska tv-serier så missa inte våra tips på sid 14-16. Själv är jag av den åsikten att ingen tv-serie i världen, någonsin, kan överträffa Matador.

AV MARIA SVEMARK

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…