Annons

Annons

Efter oväntade slutet i fjol: nu intar Martin Stenmarck allsångsscenen igen

Den här veckan är det dags för Martin Stenmarck, Linnea Henriksson, Dolly Style och Göteborgsoperan att gästa "Lotta på Liseberg". Sist Martin Stenmarck deltog i ett allsångsprogram fick han en av sitt livs största överraskningar – i kulisserna väntade hans vänner, redo att ta med honom på hans svensexa.

Dela
(150)

Förra veckan gästades Lotta Engberg av trion Siw Malmqvist, Lill-Babs och Ann-Louise Hansson samt av Mariette, Sigvart Dagsland, Per Andersson och Linus Wahlgren.

Nu är det dags för ytterligare en trio att inta scenen, nämligen de färgglada tjejerna i Dolly Style som deltagit i Melodifestivalen flera gånger de senaste åren. På Facebook skickar tjejerna en hälsning till Lotta Engberg:

Annons

Dolly Style får också sällskap av sångerskan Linnea Henriksson, som även hon hälsar till Lotta och tittarna:

Gilla Hemmets på Facebook

En av de mer rutinerade artisterna som tar plats på Lisebergsscenen den här veckan är Martin Stenmarck. När artisten förra året var inbjuden att delta i ”Allsång på Skansen” i SVT, slutade hans framträdande på ett högst oväntat sätt.

När han hade avslutat sista låten och gått av scenen tog det inte många sekunder innan han kidnappades av sina vänner som väntade i kulisserna – redo att ta med sig artisten på hans svensexa.

– Helvete, helvete, helvete. Nej, jag dör!, skrek en överraskad Stenmarck när han bars bort från Allsångsområdet, enligt Aftonbladet.

I kompisgänget syntes flera kända ansikten, som programledaren David Hellenius, krögaren och radioprogramledaren Anders Timell samt artisterna Andreas Johnson och Nassim Al-Fakir.

Kompisarna avslöjade att de ursprungligen ville kidnappa artisten i direktsändning från scenen, men att SVT sade nej.

Martin Stenmarck överraskades av sina vänner efter ”Allsång på Skansen” förra året. Bild: Andreas Bardell/Aftonbladet/IBL

Bröllop efter 19 år

Martin Stenmarck träffade sin blivande fru, artisten Hanna Hedlund, i slutet av 90-talet på en nyårsfest. Han har tidigare berättat för Allas hur de två blev inlåsta i lokalen efter stängning eftersom de var så djupt inne i sitt samtal att de inte märkte när alla gick därifrån och dörrarna stängdes. Sedan dess har de varit tillsammans och förra sommaren gifte de sig, efter 19 år ihop. Paret har tre barn tillsammans.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund. Bild: Tommy Holl/IBL Bildbyrå

Martin Stenmarcks karriär tog fart när han i mitten av 1990-talet började som sångare på Wallmans salonger. Sedan dess har han deltagit i flera musikaler, och 2005 deltog han i Melodifestivalen med låten ”Las Vegas”. Numret vann hela tävlingen, men i Eurovision song contest i Kiev samma år gick det sämre och Martin Stenmarck hamnade på en nittonde plats.

”Släde efter en skenande häst”

Året därpå släppte han sin första skiva på svenska, ”7milakliv”. Senare i år tar Martin Stenmarck klivet ut på teaterscenen, då han sätter upp enmansföreställningen ”Syskonkärlek – räkna med bråk”, som handlar om hans kringflackande uppväxt med elva syskon. Hans mamma Linda dog för ett par år sedan, bara 51 år gammal.

– Min mamma var slav under sina impulser. Hon tänkte inte på konsekvenserna för oss barn. Det var som att åka släde efter en skenande häst, och jag tycker att vi har haft tur som alla satt kvar i släden när vi kom upp i vuxen ålder, sa han i våras till TV4.

Förutom Dolly Style, Linnea Henriksson och Martin Stenmarck kommer också Göteborgsoperan till ”Lotta på Liseberg”, och programledaren lovar att det kommer bli något utöver det vanliga:

”Lotta på Liseberg” sänds måndagar klockan 20.00 i TV4.

Läs också:

Tommy Nilsson: ”Vi har härlig kemi, Lotta är så skön”


Läs mer om:

Dela
(150)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…