Annons

Annons

Efter Meghan Markle och prins Harrys förlovning – nu avslöjas oväntade detaljen med ringen

Prins Harry har friat till ”Suits”-stjärnan Meghan Markle. Nu visar paret upp sig själva – och förlovningsringen. Och det är verkligen inte vilken förlovningsring som helst. Designad av prins Harry själv, och bestående av två diamanter med minst sagt prominent ursprung.

Dela
(450)

Tidigare idag kom beskedet att det är kungligt bröllop på gång mellan prins Harry, 33, och Meghan Markle, 36. Klockan 11 idag annonserade Kensington Royal på Instagram det som det har spekulerats kring ett tag – Harry har friat till Hollywood-stjärnan Meghan Markle.

Annons

”Hans kungliga höghet prins Henry av Wales och Ms Meghan Markel är förlovade och kommer att gifta sig”, inledde de meddelandet på Instagram.

Samtidigt passade hovet på att avslöja när det kungliga bröllopet går av stapeln:

”Bröllopet kommer att äga rum under våren 2018”.

Nu har bilder på det lyckliga paret publicerats där Markle stolt visar upp den prydliga ringen.

Ringen ja, den ska enligt uppgifter till tidningen The Sun ha designats av självaste prins Harry. Ringen består av flera diamanter, där de två yttersta stenarna tillhörde Harrys mamma, prinsessan Diana.

Mittendiamanten är en diamant från Botswana, som ligger varmt om Harrys hjärta, då han varit i landet många gånger som barn.

Prins Harry tillsammans med Meghan Markle i Kensington Palace, efter att förlovningen kommunicerats officiellt.

Ringen är designad av prins Harry. Den består av flera diamanter, där de två yttersta stenarna tillhörde Harrys mamma, prinsessan Diana. Mittendiamanten är en diamant från Botswana.

Lycklig prins och Meghan Markle!

Till det samlade pressuppbådet sa Meghan Markle, att hon är ”otroligt glad” över att vara förlovad med Harry. Harry var givetvis superlycklig och passade samtidigt på att skämta med pressen.

– Jag är väldigt glad över att det inte regnar, sa han.

Prinsen lovade också att framöver berätta detaljer från hans frieri, men avslöjade att det hade varit väldigt romantiskt. Efter bröllopet kommer Markle att flytta in med Harry i Kensington Palace.

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Joakim Almén

Foto: IBL

Läs mer:

Kärlekslycka! Harry och Meghan Markle har förlovat sig


Läs mer om:

Dela
(450)Annons


Annons

Laddar nästa sida…