Annons

Annons

Efter Let’s dance – Tilde de Paula: ”Ledig hela sommaren”

Hon sliter och jobbar hela vintrarna för att kunna hänga i Spanien på sommaren. Nu berättar folkkära Tilde de Paula Eby om semesterplanerna med barnen och maken.

Dela
(446)

En av våra mest folkkära programledare är Tilde de Paula Eby, 44. Alltid leende och med ett stort hjärta ses hon i stora produktioner på TV4 som ”Nyhetsmorgon” och ”Tillsammans mot cancer”. Under våren har vi sett henne vid David Hellenius, 43, sida varje fredag då Let’s dance sänds på TV. Även om det ibland blir hektiskt i schemat så säger hon själv att hon inte upplevt några indikationer på att hon håller på att bli utbränd:

– Det är klart att jag kan vara trött. Men jag tänker att om man inte kan då får man helt enkelt kavla upp ärmarna eller så går man och lägger sig och vilar. Det gäller att hitta läget att även om jag har supertufft och intensivt i en eller två veckor så har jag sen en dag när jag inte bokar in något – som små, små öar som blir som andhål, sa Tilde till sajten Hänt.se då det stod klart att hon skulle vara programledare för Let’s Dance.

När vi träffar henne på den årliga säsongsöppningen av Gröna Lund i Stockholm berättar hon öppenhjärtat om de kommande semesterplanerna.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

– Jag är alltid ledig på sommaren, jobbar hårt under vintern och försöker alltid vara ledig med barnen minst 8 veckor.

Tilde de Paula Eby,med sonen Ilyah och dottern Naemi.

Hon och maken, musikern Thomas Eby, 36, köpte förra året en lägenhet i Spanien och älskar att tillbringa tiden där då halvbrasilianska Tilde talar flytande spanska.

– Helst är vi i lägenheten på Mallorca och jag missar aldrig att följa med min man på några av hans sommarturnéer, fortsätter hon.

Tilde har fyra barn. Ilyah, 4, tillsammans med Thomas, och Elian, 16, Zion, 15 och Naemi, 11, med två olika män. Att vara en stor familj där de vuxna har tidskrävande jobb är inte alltid så lätt, även om Tilde tycker att de splittrade schemana är en fördel ibland.

– När våra scheman krockar så hjälper vi varandra. Det är aldrig diskussion om att någons jobb är viktigare än den andras eller liknande. Istället försöker vi verkligen hjälpas åt, säger Tilde.

 

Text: Lotta Gray, Hänt.se

Foto: Stella, IBL

 

Läs också:

Tilde de Paula Eby berättar om sin uppväxt som flykting

Tilde de Paula: Jag är en av alla flyktingar bakom statistiken


Läs mer om:

Dela
(446)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…