Annons

Annons

Efter förlovningen – nu utökar Anders Bagge familjen: ”Dundersötast!”

Efter Idol-profilen Anders Bagges förlovning med flickvännen Johanna Lind levererar han nu nästa – glada – familjebesked.

Dela
(293)

Det händer mycket för Anders Bagge, 49, just nu. På fredagskvällarna sitter han, som alltid, i Idol-studion i Spånga som en av de populära medlemmarna i Idol-juryn. Och privat verkar livet också leka för Bagge. I söndags förlovade han sig med flickvännen, den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind, 46. Som om inte förlovningen vore nog – det visade sig även att Bagges föräldrar förlovade, och gifte sig, på exakt samma datum som sonen Anders förlovade sig med Johanna – 4 november.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Späckade dygn för Anders, minst sagt. Men det slutar inte där – nu har den erkänt hundkära tv-profilen utökat familjen med en ny medlem: jajamen, en ny hund.

”Alltså hur svårt kommer detta bli man vill ju ha alla 3, världens bästa uppfödare @crownedbulldogges visade dessa och ett gäng flera. Men en ska bli kompis med @irisbagge och heta Sonja eller Sigvard”, skriver han om det kommande nytillskottet.

https://www.instagram.com/p/BbJmuHrhmQs/?taken-by=andersbagge1

Anders Bagges hund Iris ska alltså få en ny lekkamrat. Huruvida hunden ska heta ”Sonja” eller ”Sigvard” återstår att se. Bagges följare verkar i vilket fall tycka att hunden i mitten är sötast, och att den passar att heta både ”Sonja” och ”Sigvard”.

”Den i mitten är ju dundersötast!”, skriver en följare.

”Tycker han i mitten ser ut som en Sigvard”, skriver en annan, medan en tredje menar att ”den i mitten” är en Sonja.

”Den i mitten är ju Sonja”.

Vilken av de urgulliga hundarna som hamnar i familjen Bagge/Linds ägo lär vi bli varse om längre fram.

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Joakim Almén.

Läs mer:

Anders Bagge om förlovningen: ”Hon grät och jag likaså”


Läs mer om:

Dela
(293)Annons


Annons

Laddar nästa sida…