Annons

Annons

Så dukar du med sommarkänsla – 5 tips!

Sommarens fester blir extra roliga med en riktigt fin dukning. Här är 5 enkla tips som hjälper dig att lyckas med sommardukningen!

Dela
(0)

sommarduk

Sommarens finaste duk är blå och vit och du kan köpa den från oss!

1. Satsa på en vacker duk

Lägg på en mönstrad bordsduk med klara fräscha färger. Blått och vitt är en klassisk kombination vare sig du vill duka i modern stil eller romantiskt och lantligt. Tänk på att ett mönstrat påslakan eller en gardinlängd också funkar finfint som duk.

Annons

Tips! Köp sommarens vackraste duk till specialpris från oss >>

 

2. Välj riktigt porslin 

Duka helst med porslinstallrikar, riktiga metallbestick och glas. Om du inte har så det räcker av en sort gör ingenting. Det är charmigt att blanda. Om du väljer papperstallrikar och plastglas för enkelhetens skull så se upp så de inte blåser bort eller välter.

Gilla Hemmets på Facebook

 

3. Använd årstidens blommor 

Ställ en generös bukett på buffébordet, och ha en eller flera mindre låga vaser på matbordet, så personerna på andra sidan bordet skyms av en jättebukett. Har du inga trädgårds- eller ängsblommor kan du knipsa av ett par stjälkar av balkongblommorna.

 

4. Udda och oväntat 

Dekorera bordet med något lite udda och oväntat. Det kan vara några små prydnadsfigurer av glas eller trä, en liten leksaksbåt, vackra stenar eller ett vattenfyllt fat med flytande blommor och ljus.

 

5. Det finns inga dåliga kläder… 

Tänk på sol, vind och vatten. Se till att snabbt kunna skydda bordsdukning och gäster för olika vädertyper. Det är fint att kunna erbjuda sina gäster solhattar, paraplyer och värmande filtar.

 

Du vet väl att du hittar fler fina produkter i vår butik? Klicka här för att fynda >>

 

Text: aretrunt.se

Foto: Pernilla Wästberg


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…