Annons

Annons

Det släpper i byxan!

Dela
(0)

Hej!

En månad har gått sedan mitt medvetna och mer återhållsamma liv började. 3 kilo mindre säger vågen vilket är drygt en halv klädstorlek.  Och visst känns det!

Jeansen sitter lösare (skönare) och jag känner mig inte som en stoppad korv för varje steg jag tar. Magen väller inte över linningen fullt så mycket och jag känner mig klart lättare hela jag. Gillar också känslan att ständigt vara lite hungrig. Igår åt jag mig mätt och däst på ost och vin (undantag !) men det var ingen skön känsla.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Har däremot upptäckt att det är riktigt skönt på gymmet. Första gången var PT-Toy med, andra gången var jag helt själv bland alla apparater och muskelberg. Kände mig vilsen och malplacerad,  men följde mitt träningsschema till punkt och pricka. Och försökte se cool ut…

Vän eller fiende? Eller gynstol?

I början var maskinerna mer skrämmande än inbjudande. Var ska man sitta, hur ska man hålla, var ska man dra? Tänk om man fastnar, klämmer sig  eller ramlar av. När ska man andas in och när ska man andas ut? Tänk om man gör fel. Pinsamt. Fast värst var att tänka på allt svett som fastnar på maskinerna. Det droppar och forsar svett om vissa personer (blir t o m PÖLAR under cyklarna! ) och alla hade minsann inte handduk. Hur ofta tvättas gym-maskiner  egentligen?

På uppvärmningen är jag feminist – cyklar hellre bredvid en fräsch kvinna än en flåsande, svettdrypande man…

 

Schemat börjar med uppvärmning 10 minuter på antingen cykel eller löpband. När jag kom satt det 4 svettiga karlar på cyklarna som var placerade längst bak i uppvärmningsdelen (på bilden har karlarna stuckit). Framför dem var löpbanden (som då var lediga).

Skulle jag ställa mig mitt framför karlarna och börja springa på ett band? I löpartights? Aldrig! Det fick bli den enda lediga cykeln bredvid männen. Jag knappade försiktigt på displayen tills jag fick igång den. Och lyckades faktiskt cykla mina minuter utan missöden. Skönt.

Sen slapp jag klämma in mig bredvid fler svettmän. Skönt!

Ha en trevlig helg!

/Stina Lighter & Lighter…

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…